Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esemény, -ek voltak...

Milyen esemény, -ek voltak életed során, ami a legjobban a padlóra tett lelkileg és amiből a legnehezebb volt kikecmeregni?

Figyelt kérdés

Gondolok ezalatt megcsalásra, betegségre, halálra stb.

Ha lehet kort és nemet is kérnék.

2010. aug. 31. 10:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

kilábalni a gyerekkoromból. ütött-vert apám,anyám pedig csak üvölteni tudott. még 16 éves korom előtt elköltöztem,azután,hogy különváltak anyámék. szerencsére párom segített,és már nagyjából rendben vagyok.

17L

2010. aug. 31. 10:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Pszichoszomatikus betegségeim, abortusz.

24 N

2010. aug. 31. 11:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy hónap volt borzalmas az életemben (2007-ben), amikor egyszerre hagyott el az "igazi"-nak hitt barátom, meghalt a dédim, és nem találtam munkát. Ez, utólag nézve is elég kemény időszak volt, de kihevertem, és tudtam, csak jobb jöhet :)

Azóta van egy rendes, kedves, szeretnivaló párom, jó ideje van munkám, és egyenesbe jöttem.

Elsőnek!

Párom is ebben a betegségben szenved, nehezen fogadja el, nem akar strandra járni stb. Én próbálom mindenben támogatni, és elfogadtatni vele, és bizony nem könnyű, és nem olcsó sajnos... Kitartást!

2010. aug. 31. 14:09
 14/28 anonim ***** válasza:
18 éves koromig borzalom volt az életem.Válás,rengeteg költözés,szegénység,halál esetek, és az akkori nevelőapám szexuális zaklatásai stb.Sajnos soha nem leszek túl ezeken pedig azon vagyok.
2010. szept. 2. 12:23
 15/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán volt ilyen. Persze, mint mindenkinek, nekem is voltak nehezebb időszakok az életemben, de nem engedtem meg magamnak soha azt a luxust, hogy bármitől is a padlóra kerüljek.
2010. szept. 2. 13:26
 16/28 anonim ***** válasza:

Édesapám halála.

14 éves koromban egyik nap hazaérkeztem az iskolából, és azt a hírt kaptam, hogy felakasztotta magát a pincénkben.

Máig nem tettem túl magam rajta, mert a "miért-re?" sajnos nincs válasz.

Sajnos azóta szorongás, kényszerbetegség, nagyfokú szeretetéhség jelentkezett nálam.

2010. szept. 2. 13:35
 17/28 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

most 22 éves vagyok/nő.

2010. szept. 2. 13:42
 18/28 anonim ***** válasza:

Nekem Anyukám halála. Idén januárban kezdődött a betegsége, műtét után folyamatos ápolást igényelt. Apukámmal felváltva vigyáztunk rá. Tavaszra úgy tűnt, javul az állapota, már a kedve is jó volt, és optimista. Aztán egyik pillanatról a másikra jött egy rosszul lét, és intenzívre került. 3 hét után sajnos elment... Ez volt május elején, azóta is a padlón vagyok sajnos. Mostanra azért kicsit enyhült a fájdalom, ebben sokat segít, hogy kisbabát várok. De nem múlik el nap, hogy ne gondolnék Anyukámra.

23 éves vagyok amúgy

2010. szept. 2. 14:07
 19/28 anonim ***** válasza:
A két vetélésem.
2010. szept. 2. 14:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sérült gyermekem született,mert a szakorvos jelölt orvosomra,nem hallgatott a főorvos,hogy baj van!

Nagyon nehéz hogy látom,hogy a vele egykorú gyerekek milyen jól haladnak a mozgás és beszéd fejlődésben,mi meg akár hányszor megyünk orvoshoz,mindig újabb gond vagy betegség derül ki.24 N

2010. szept. 2. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!