Milyen esemény, -ek voltak életed során, ami a legjobban a padlóra tett lelkileg és amiből a legnehezebb volt kikecmeregni?
Gondolok ezalatt megcsalásra, betegségre, halálra stb.
Ha lehet kort és nemet is kérnék.
kilábalni a gyerekkoromból. ütött-vert apám,anyám pedig csak üvölteni tudott. még 16 éves korom előtt elköltöztem,azután,hogy különváltak anyámék. szerencsére párom segített,és már nagyjából rendben vagyok.
17L
Pszichoszomatikus betegségeim, abortusz.
24 N
Nekem egy hónap volt borzalmas az életemben (2007-ben), amikor egyszerre hagyott el az "igazi"-nak hitt barátom, meghalt a dédim, és nem találtam munkát. Ez, utólag nézve is elég kemény időszak volt, de kihevertem, és tudtam, csak jobb jöhet :)
Azóta van egy rendes, kedves, szeretnivaló párom, jó ideje van munkám, és egyenesbe jöttem.
Elsőnek!
Párom is ebben a betegségben szenved, nehezen fogadja el, nem akar strandra járni stb. Én próbálom mindenben támogatni, és elfogadtatni vele, és bizony nem könnyű, és nem olcsó sajnos... Kitartást!
Édesapám halála.
14 éves koromban egyik nap hazaérkeztem az iskolából, és azt a hírt kaptam, hogy felakasztotta magát a pincénkben.
Máig nem tettem túl magam rajta, mert a "miért-re?" sajnos nincs válasz.
Sajnos azóta szorongás, kényszerbetegség, nagyfokú szeretetéhség jelentkezett nálam.
Az előző vagyok.
most 22 éves vagyok/nő.
Nekem Anyukám halála. Idén januárban kezdődött a betegsége, műtét után folyamatos ápolást igényelt. Apukámmal felváltva vigyáztunk rá. Tavaszra úgy tűnt, javul az állapota, már a kedve is jó volt, és optimista. Aztán egyik pillanatról a másikra jött egy rosszul lét, és intenzívre került. 3 hét után sajnos elment... Ez volt május elején, azóta is a padlón vagyok sajnos. Mostanra azért kicsit enyhült a fájdalom, ebben sokat segít, hogy kisbabát várok. De nem múlik el nap, hogy ne gondolnék Anyukámra.
23 éves vagyok amúgy
Nekem is sérült gyermekem született,mert a szakorvos jelölt orvosomra,nem hallgatott a főorvos,hogy baj van!
Nagyon nehéz hogy látom,hogy a vele egykorú gyerekek milyen jól haladnak a mozgás és beszéd fejlődésben,mi meg akár hányszor megyünk orvoshoz,mindig újabb gond vagy betegség derül ki.24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!