Szerintetek a ferjem alkoholista?

Szerintem te is tudod, hogy alkoholista, azt is tudod, hogy ha nem imseri be, akkor csak egyre rosszabb lesz, te nem tdusz semmit sem tenni vele, se leszoktatni, se öt rávenni, hogy keressen segitséget.
Ha van egy kis eszed, akkor nagyon gyorsan megszabadulsz töle, mert késöbb nagyon ráfizetsz.

Az én apám is az volt, van tapasztalatom ebben. Mondjuk Ő ennél sokkal többet ivott, de nem 38 évesen, akkor lehet ennyi elég volt neki is. 52 évesen meghalt májzsugorban. Ő sem veszekedett soha, csendes volt, csak ivott. Ő sem ismerte be, még akkor sem mikor az harmadszorra került a kórházba. Nem volt visszaút, azt mondta a végén mondjon mindenki amit akar ő akkor is iszik. Meghalt fiatalon. Semmit nem lát a mi életünkből, unokák stb... pusztán azért mert alkoholista volt.
Szóval javaslom, most keressél megoldást, tegyél pontot ennek a végére akár így akár úgy mert ennek jó vége nem lehet.
Az alkoholtól függetlenül mondom, ha egy 38 évesnek embernek ez az élete amit Te írsz, akkor már ez önmagában elgondolkodtató. Én tuti változtatnék, és ezen egy percig nem gondolkoznék. Mit várhatsz Te ettől az embertől? Még akkor is ha szereted, gondolkozz reálisan.
Sok sikert!

Én nem kérdeznék,gondolkodnék-csomagolnék.Sajnos családunkban elég sok alkoholista van,kenyérből nem lesz szalonna,ideig -óráig nem iszik,aztán néha,dugiban és folyt.köv.Arról nem beszélve,hogy 38 évesen csak él bele a világba,nincsenek céljai,álmai,-csak telnek a napjai!
Becsüld magad többre,ha neki ez igy jó és elég(úgytünik igen),akkor te lépj a saját érdekedben.
Mi lesz vele ha apuci nem lesz,vagy nem támogatja-te tartod el...

keressen munkát! akkor nem lesz ideje inni.
a munka tartást adna neki.
apukája meg vonja meg a pénzt sürgősen, az ő hibája is, hogy a fia nem szedi össze magát.

Mondjuk azert mert lattunk mar par alkeszt kozelrol es tudjuk, hogy mindenki elete pokolla teszik, anyagilag, erzelmileg es erkolcsileg. Leginkabb ezert ajanljuk azoknak a valast akik ilyen helyzetben vannak, mert meg nem lattunk gyogyult alkoholistat kozelrol. Ellenben uvoltozo, hanyasszagu agrassziv barmot aki nem nez se embert se istent, igen. Mert nem erdemli meg senki sem hogy a masik alkoholoiizmusa miatt a sajat elete is romokban heverjen.
Na ezert beszelunk a valasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!