Édesanyámmal nem tudok beszélni, mióta elveszettem a szüzességem. Miért ilyen velem édesanyám? Ki a hibás én vagy ő?
Sajnos sok szülő esik abba a hibába, hogy -mivel a csemetéje még erősen tőle függ- nem tud mit kezdeni ezzel a "hatalommal". Egyelőre nem tudsz vltoztatni a helyzeteden, de hamarosan eljön az idő, mikor saját döntésből kerülsz kapcsolatba édesanyáddal. Sokan a szülők közül azért erre a 24. órában rájönnek, de van bizony, hogy nem.
Édesanyád nagyon jó úton van afelé, hogy végleg elveszítse a lányát.
Ja, és ha nem akarsz mély beszélgetésbe belemenni, annyit nyugodtan magmondhatsz félvállról, hogy ne foglalkozzon már annyit a te szexuális életeddel, mert az a tiéd.
Fel a fejjel, és kitartás, az önálló felnőtt életed sokkal hosszabb lesz, mint a gyerekkorod. Nekem sem volt felhőtlen gyermekkorom, de ma már nevetek az egészen, rég volt, tán igaz sem volt, és legalább tudom azt, hogy ne neveljem a gyerekemet! :-)
Akkor te 18 voltál???
Ha igen,akkor te vagy a hibás.
Ha 18 voltál ő,mert 18 után "nem szólhat bele."
Az előző,neked volt NE szólljoon bele!!!Bocsi ha félree érrhető vok de négis
ezt tartom igaznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!