Megmondjam-e a szüleimnek, hogy meleg vagyok?
A kérdést azért ide írom, mert nem a szexualitás, hanem a család szempontjából fontos.
18 éves fiú vagyok.
Egyszer volt barátom is, de annak vége.
Nem élek alkalmi kapcsolatokkal, csak komoly, hosszútávú dolgokat keresek.
Nem vagyok nőies, nem is látszik rajtam a dolog.
A legmegbízhatóbb barátaim már tudják, és mind jól reagáltak rá, de félek, szüleimmel más lenne a helyzet.
Anyámat féltem leginkább. Nem akarok neki fájdalmat okozni. Ha elmondanám neki, biztosan magát okolná, utána meg elvinne mindenféle terápiákra ( a terápiák nem működtek nálam, titokban elmentem pszichológusokhoz, a saját költségemen ) hátha hetero lesz belőlem.
Aztán magam miatt is aggódom, mert elég temperamentumos a család, és nem szeretném ha kitagadnának vagy ilyesmi (Az egész család vallásos, és én is.)
Szóval nem vagyok biztos benne, hogy elmondjam-e? Testvéreim is tudják már, de nehezen nyelték le. Lehet, hogy várnom kellene még? Vagy először költözzek el, legyen megélhetésem, álljak a 2 lábamra és utána mondjam el?
Ki volt az, aki azt mondta, hogy a szexről szól az egész?
Mert biztosan nem meleg.
Igen, sokaknak erről szól. És miért? Mert nem vállalja fel magát. Aki pedig igen azoknak a többsége - mint én - komoly kapcsolatban gondolkodik.
Köszönöm minden válaszolónak.
Én csak komoly kapcsolatot akarok. Egy boldog életet, egy olyan munkát amit szeretek csinálni és meg tudok élni belőle, és egy társat akivel megoszthatom az életem.
Mielőtt rájöttem, hogy meleg vagyok, 4-6 gyereket is akartam, de ennek lőttek. Most se lenne ellenemre, csak nem hiszem, hogy lehetséges.
Hát anyám megtudta ( nem tőlem, hanem valaki úgy érezte, hogy ezt neki tudnia kell ) és most eltiltott mindentől majdnem.
Nem igazán érdekel, de azért szarul esik, hogy most harcolni kell vele. Meg az is zavar, hogy minden percemmel el kell számolnom és minden barátomat körbenyomozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!