Lehet választani, hogy jobbra vagy balra indulsz e!
Ilyen nincs az tuti!
2009. febr. 21. 15:52
2/15 anonim válasza:
Elsőnek: :)
2009. febr. 21. 15:59
3/15 anonim válasza:
Országos szinten egészen biztosan nincs ilyen, maximum azt tudom elképzelni, hogy egyes kisebb települések önkormányzata akciózik így, hogy megtartsák a fiatalokat.
2009. febr. 21. 16:00
4/15 anonim válasza:
Olyan van budapesten, hogy a kerületek adnak kb 100ezer forintot, hogyha abba a kerületben veszitek meg az elsö lakásotokat. Ha elötte is az adott kerületbe voltál bejelentve, akkor kicsit többet adnak. A polgármesteri hivatalban tudsz jobban utána érdeklődni.
2009. febr. 21. 16:26
5/15 anonim válasza:
A hasonló támogatások település függőek. Mi városban laktunk ott is adnak a fiataloknak,nem feltétel a házasság. Egy közeli kis faluban vettünk meg első otthonunkat és ott letelepedési támogatást adtak. Próbálják fiatalítani a falu lakosságát.
Kérdezd meg az önkormányzatot a lehetőségekről.
2009. febr. 21. 16:29
6/15 anonim válasza:
Ez a településtől függ. Ahol én éltem, ott sok-sok évig 1 Ft-ért adták a telkeket, csakhogy építkezzenek rá a fiatalok, de kb 5 éve megszüntették ezt is. Ahol most élek, innen nem messze egy faluban házat adnak, ha min. 3 gyereked van, ha jól hallottam, de egy isten háta mögötti falu, se suli, se óvoda, se munkahely.
Mindig a helyi önkormányzatnál kell tájékozódni, ott pontosan megmondják.
2009. febr. 21. 16:55
7/15 anonim válasza:
Település függő. Letelepedési támogatás létezik, ahol én dolgoztam önkormányzatnál ott volt ilyen és fiatal házasokat is támogattak. Az összeget a képviselő-testület szavazza meg, nem mindenkinek ugyanannyi, nézik a jövedelmi viszonyokat is. Nálunk olyan is van, hogy újszülött támogatás, ami szintén egyszeri, ha a baba megszületik.
2009. febr. 21. 16:58
8/15 anonim válasza:
lehet hogy adnak nekünk is adtak.Csak éppen vissza kell fözetni,de legalább kamat mentes támogatás vagy mi!
2009. febr. 21. 17:51
9/15 anonim válasza:
Olyan van csak, hogy kedvezményesen vehetnek fel lakáshitelt vagy kapnak lakástámogatást, de ez nem bevett szokás a legtöbb településen. Az önkormányzattól külön pénzt tuti, hogy nem kapnak.
2009. febr. 21. 18:57
10/15 anonim válasza:
Mi 1.5 milliót kaptunk kamatmentes hitelt!Ezt önerönek számit ,mivel elöre engedi a bankot az önkormányzat a tulajdoni lapon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!