Ez egyre bosszantóbb, mit szóltok ehhez?
első 22:32as.
Én nem apát féltem, lehet nem jött le az írásomból, de köztünk olyan szakadékok vannak, hogy el se tudjátok képzelni. Szó szerint semmit nem tud rólam, a napi szián kívül pedig van, hogy több szó nem is hangzik el a szánkból. Inkább sajnálom őt és bosszant ez a helyzet. Akit féltek az mama, hogy 86 éves létére kissé betegesen képtelen apa vagy ez a nő tekintettel lenni rá.
Nem értem ezt. Apukád ha ilyen jóba van a nővel miért nem költözik össze vele ahelyett hogy átcsöngetget hozzátok a nő meg telefonálgat titeket is idegesitve ezzel...
Ha meg nem akarnak egymástól semmi komolyabbat minek követelözik meg csengetget éjszaka...
Elnezest, hogy ezt mondom, de az edesapad szabad ember, ozvegy, nincs kotottsege, igy azzal a novel lehet, akivel akar. Sajnos az, hogy rossz apa (nincs is koztetek kommunikacio) egy borzaszto dolog, de a notol fuggetlen, ha belegondolsz. Egyszeruen ilyen jellemu az apad. Senki sem kenyszeritette apadat ebbe a kapcsolatba. Ha akarna veled foglalkozni, akkor baratno es masik 2 gyerek es munka mellett is jutna arra ido, hogy neha elbeszelgessetek, elmenjetek egyutt valahova stb. Szoval a fo gond nem a no, hanem az apad es ha valtozast akarsz, azt nala kell elerned, nem a nonel. Egyebkent nem csoda, ha ennyi ev utan az a no szeretne szorosabbra fuzni a szalakat. Gyakran foz ratok, foglalkozik veletek. Nyilvan szeretne a csaladotok resze lenni. 3-4 ev utan ez normalis.
Tudod, annak lehet parancsolgatni, aki hagyja magat...nem a no a hibas, hidd el! Foleg, hogy azt mondod, hogy apukad nem is ugy tekint ra, mint egy nagyon fontos nore az eleteben. Valoszinuleg apukad kihasznalja annak a nonek a johiszemuseget, elfogadja a jo meleg kajat tole, erre kell neki.
Erdekes, hogy apukadat veded, mikor feketen-feheren leirod, hogy nem is igazan szoktatok beszelni. O milyen apa?! Foleg, hogy a felesege meghalt, tudhatna, hogy a gyerekenek szuksege van egy jo szulore, akire szamithat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!