Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ebben a helyzetben?...

Mit tennél ebben a helyzetben? Halgassak a családra vagy ne?

Figyelt kérdés

Cukrász vagyok,szeretem a szakmám,de van egy kis gondom,nem tudok felelőséget vállani a munkám után.

Mindig ugy szerettem volna dolgozni hogy egy cukrász mellet mint kisegitő.Befejeztem a sulit,el is helyezkedtem szép volt minden 2hónapig,aztán a főcukrász elment és én léptem a helyébe,szinte 0tapasztalattal kellet dolgoznom,este gyomorideggel feküdtem le,reggel rettegve mentem melózni.

1év után otthagytam a helyet.

Probálkoztam máshol,itt is kisegitőnek jelentkeztem,probamunka után hivtak hogy felvettek.Egy hét után kiderült hogy a tulaj(cukrász)szeretné hogy valaki a helyébe lépne mert babát terveztek.Leléptem.

A családom biztat hogy probálkozzam még,de azon filozom hogy feladom a szakmám és elmegyek valami olyan helyre ahol szalagmunka van vagy valami ilyesmi,amin nincs felelőség.

Kisegitőnek nem kellek sehol.


2011. aug. 17. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha 1 évet dolgoztál, és mégis otthagytad, akkor tényleg lehet benne valami, hogy nem Neked való! Mindenesetre szép szakmád van, de ha úgy érzed, akkor tényleg ne eröltesd!
2011. aug. 17. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Én összekaparnám magam de nagyon gyorsan.

Olyan nincs, hogy nem vállalsz felelősséget a munkádért.

Bele kell jönni, nem adják egyik napról a másikra a rutint, ezért megrekedni kisegítőként...

Nagylevegő, és hajrá.

2011. aug. 17. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

Amit csinálok azt jól csinálom,ezt mások mondták,az utolsó helyen a főnőknő is probált meggyőzni hogy válalljam el,van tehetségem hozzá.


Az első munkahelyemen iszonyú megszivtam amikor "előléptettek"az addig normális munkaközösség hirtelen szétesett mindig mindenért én voltam a hibás,ott szivattak ahol csak lehetett.

2011. aug. 17. 10:35
 4/8 anonim válasza:

Szerintem, ha tehetséges vagy, és szereted, amit csinálsz, akkor hatalmas hiba lenne, ha feladnád a hivatásod. Valóban egy nehéz helyzet ez, amiben vagy, de gondolj bele, senki nem vezetőként kezdte, ez is egy olyan dolog, amit meg lehet tanulni. Az elején nehéz lesz, aztán majd belejössz, és a sikerek egyre inkább motiválnak majd.

Nem tudom, ismered-e Gordon Ramsay étteremátalakítós műsorát, sok hasznos tanácsot ad, hogyan kell egy konyhát irányítani, sok olyan rész van, amiben az a probléma, hogy a főszakács nem tudja jól összefogni a munkát, és ebben segít neki. Szerintem tudnál belőle erőt meríteni és motivációt gyűjteni. A magyar címe asszem Ramsay, a konyha ördöge, az angol meg Kitchen Nightmares - nézz meg pár részt, tök komolyan mondom! Sok, a tiedhez hasonló helyzetből felálló emberrel fogsz találkozni benne!

2011. aug. 17. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

10:43


Ismerem a sorozatot,többször megnéztem már.

Nagyon szerencsések hogy hogy egy ember mellet tanulhatnak,nekem is ez lenne a célom,valaki mellet tanulni és ha ugy érzem feljebb lépni,de igy nem kellek sajnos.

Mint emlitettem egyik nap még sulitanonc voltam másnap már főcukrász,egyik nap még krémeket kevergettem,ismerkedtem a szakmával másnap szólt a főnők hogy nincs cukrásza lépjek a régi helyébe,nem volt átmenet,nem volt aki tanitson,kezdőként mennyaszonyi torákat csinálni nem buli inkább idegbaj.

2011. aug. 17. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?Inkább elmennél egy gyárba dolgozni?Még ilyet sem hallottam.....
2011. aug. 17. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

28éves vagyok.


Igen kicsit szánalmas hogy mindenki felfelé törekszik,én meg lefelé...

2011. aug. 17. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd én úgy gondolom az hogy többször előléptettek vagy rád bíztak nagyobb feladatot az valószínű azért van mert látnak benned valami ezek szerint...

Egyébként meg azzal hogy nem akarsz annyira felelőség teljes munkát végezni azzal nincs baj,de ha ennyire nem jön be amit csinálsz,akkor sem gyárba menjél,szerintem neked ezzel a munka körrel van bajod.

Saját pl mondom,én szakács vagyok és én sem szeretem és nem is dolgoztam benne sokat,kb 2 évet össz vissz.Pedig láttak bennem fantáziát de rájöttem hogy nem az én világom és így nem is csinálom ennyire egyszerű.

De azért szerintem egy cukrász ne menjen egy gyárban dolgozni,én azt mondom hogy ne add lejeb inkább valami más fajta munka után kellene utána nézni.

Felszolgálóhoz nem lenne kedved?

2011. aug. 17. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!