Mi a véleményetek arról, hogy ha nő háztartásbelinek kényszerül?
Alap eset. Mondjuk gyerek nincs és nem is lesz. A nő munka nélkül marad és valószínűleg a mai világot ismerve az is marad. Kétségbeesetten keres munkát,mert szeretné ha saját jövedelme is lenne ,de mondjuk sajna egyéb okokból (pl. egészsége) nem talál.
Ti szeretnétek-e vagy eltudnátok-e fogadni, hogy a férfi tartson el benneteket, miközben ti otthon a háztartást vezetitek? Van-e ennek értelme és ha igen akkor meddig lehet ezt így csinálni? És miért?
Én pont ugyanígy vagyok. Évek óta itthon vagyok, nyáron akad egy kis bevétel a mezőgazdaságból, de hát ugye ahhoz is kell a férjem munkája úgyhogy ez sem teljesen az enyém. Régebben gyárban dolgoztam évekig, de ráment az egészségem. Két tanfolyamot elvégeztem, de így sem kellek sehová. Ráadásul azt is rossz szemmel nézte. Elég magamnak való vagyok, otthonülő.
Aki évekig otthon van az már nagyon nehezen tudja magát rászánni, hogy újra munkába álljon.
Nekem sincs gyerekem de ha lenne legalább csinálnék valami értelmeset. Nagyon rosszul érzem így magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!