Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 22 évesen egy kb 40-42...

Gáz ha 22 évesen egy kb 40-42 éves tetszik?

Figyelt kérdés
Nem is gondoltam hogy megtetszhet egy ilyen korú férfi, de nagyon vonzó volt.
2012. febr. 24. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez igaz,engem sem érdekel,hogy ki milyen életet él,csak egyszerűen csodálkozok ezen a jelenségen.Talált már meg engem is 50es pasi és nagyon nehezen tudtam levakarni,nagyon bosszantott,hogy mit akar ez tőlem.Más lányok meg örömmel odaadták volna nekik magukat.Nem egy ilyet ismerek.Van olyan is,aki szerelmes,tényleg,viszont van olyan,aki csak a pénzre hajt.Mások meg ki tudja,mire:DMindegy.Nekem furcsa és kezdem inkább ezt átlagosnak látni:)
2012. febr. 24. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
általában apakomplexusban szenvednek az ilyen nők.
2012. febr. 24. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Furcsa persze, ez rendben, nem is azokra gondolok, akik egyszerűen csak meglepődnek, hanem ezekre az irigy beszólós, hát nem is tudom minek nevezzem őket.

Vannak tényleg, akik a pénzre mennek, de sokakat tényleg az érzelmek mozgatnak. És olyan is van, akinek egyáltalán nincs apakomplexusa :)

2012. febr. 24. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Én inkább az egykorú párokra irigykedem:P Meg végül is tök mindegy,ki kit választ,csak engem hagyjanak békén az idősebb pasik:D

A nők részéről meg is értem,hogy biztonságot jelent nekik egy idősebb hapsi,de a másik fél részéről valahogy nem tiszták teljesen a szándékok és ez nem tetszik.

2012. febr. 24. 19:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Bár lehet az én értékrendemmel van gond, én is ilyen kapcsolatban élek. Sőt, apakomplexusom sincs, a szüleim boldogan élnek együtt, imádom az apukámat. Kései gyerek vagyok, így nekem mást jelent az öreg,egy 40 éves nekem nem az. Valamint nem rúgtam fel házasságot, nincs gyerek, így nem gondolom, hogy vétettem a világ ellen. Igazából az utca népe nem néz meg minket, nem kapunk beszólásokat. Egyébként is, sepregessen mindenki a saját háza körül.
2012. febr. 24. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ha csak tetszik, az csak furcsa. Ha akarsz is tőle vmit, az gáz. Abból idővel gond lesz.
2012. febr. 24. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Én biztos nem fogom az észt osztani neked. Szerelmes vagyok egy nálam 38 évvel idősebb férfiba. Nem hittem, hogy ilyen megtörténhet-épp velem, aki már 8-10 év korkülönbséget is "leszóltam",de ez van. Az ember sokszor olyasmi ellen beszél, amiről halvány gőze nincs amíg nem tapasztalja... 31/N
2012. febr. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!