Az alábbi feltételekkel bevállalnál egy babát?
Párom 19 éves, még tanul. Terhes lett. Szeretném megtartani a babát, elég jól keresek ahhoz hogy eltartsam.
1 éve van vissza a suliból, levelezőn is megcsinálhatná gyerek mellett.
Saját lakással és autóval rendelkezem, semmi hitel, szóval az anyagi hátterünk biztos.
Ő mégis el akarja vetetni, arra hivatkozva hogy csak 1 szobás a lakás.
30F

válasza:

válasza:

válasza:Én bevállalnám simán. Én 22 voltam, terveztük, igaz albérletbe, aztán anyám mondta, hogy költözzünk hozzá. Nekünk is 1 szoba volt és teljesen normálisan éltünk.
Próbáld meggyőzni, nem gáz az 1 szoba!
24/N

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:19 évesen végzettség, saját háttér nélkül nem...
Sajnos igaza van abban, hogy mi lesz vele ha elhagyod 1-2 év múlva a gyes-ből és a családiból nem tudja magát eltartani.
Persze ezt nektek kell megbeszélni!
Kívánom, hogy döntsetek jól!
Kapcsolódó kérdések:
Anyósomékról van szó. A legkisebb összegű öregségi nyugdíjuk van. A lakás, amiben élnek a férjemé, de nem tudjuk tovább fenntartani, így a szociális otthon tűnik járható útnak. Nem igazán tudom, hogyan kellene elkezdeni az ügyintézést.
szóval.. 35 m2 a lakás hatalmas szobával, de összesen ez az egy szoba van, ebben lakik az anya, apa, és a 2 éves kislányuk még jól elférnek..de viszont védekezés mellett útban a kistesó.. de nincs hely, se túl sok pénz.. megoldás? albérlet, szobaleválasztás,...
20 eves vagyok a parom 22. Mind a 2-en allami gondozottak voltunk es se az o reszerol se az en reszemrol szuloi segitseg nincsen, sot nem is tartjuk a kapcsolatot. Alberletben elunk, a fizetesunk 80%-at elviszi az alberlet. Igy se ruhazkodni, se tanulmanyainkat nem...
Na szóval tegyük fel fiatalon összeházasodtál valakivel, de az mégsem működött, nincs gyerek se és elváltok. Eltelik egy bizonyos idő, megismersz egy csodálatos embert, akivel eltudnád képzelni az életedet együtt. Akkor már inkább csak összeköltöznél vele vagy házasodnál is?
Mért lehetne egy beteg babát elvetetni mi lesz ha 2 év múlva már gyógyítható lenne, ha sz az indok hogy szenvedés lenne az élete mért ítélik el azokat akik a nyomorba nem akarnak szülni?
Sziasztok! Nagy segítség kellene! Van két gyermekem a férjemtől (még nem váltunk el, de be van adva), és most babát várok a mostani páromtól. De időközben fel kellett költöznünk apámhoz, aki eddig mézes mázas volt. Most egyszerűen megbolondult. Párom elvesztette a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!