11/16 anonim válasza:
igen is meg nem is. a legtöbb megcsalás hátterében valóban hibás a megcsalt fél is, ha tetszik ha nem. ugyanakkor vannak olyan esetek is, amikor egyáltalán nem tehet semmiről...azonkívül, hogy olyan párt választott magának aki nem bír a vérével.....
12/16 A kérdező kommentje:
De ezt vajon miből szűröm le? Hiszen ha ügyesen manipulál bennem lesz a hiba.
2012. ápr. 10. 19:33
13/16 anonim válasza:
Én a saját környezetemben azt látom, hogy a félrelépők 90%-a eleve úgy lép be a kapcsolatba, hogy tudja nem lesz hűséges. "Mert anyám is csalta apámat, a haverok is mind csalják a feleségüket mégis együtt maradnak." Ez a felfogásuk, persze a párjukat erről elfelejtik felvilágosítani.
14/16 anonim válasza:
Hibát mindenkiben lehet találni, az is lehet "hiba", hogy mindent megkapott== nem kellett megküzdeni semmiért==elértéktelenedett. Ez b.romság, kisebbségi komplexusosok, mártírkodók szövege.Ha baj van, meg kell beszélni, meg kell próbálni mindenféleképp megoldani (legalábbis, ha már család van), és utána, ha nem megy, elválni, nem megcsalni.
15/16 anonim válasza:
A megcsaló félben van, akkor is, ha boldogtalan volt mellettem. Ha gondja van, előbb szóljon. Ha nem hallgatom meg, szakítson.
16/16 anonim válasza:
kedves elsö, ez nem teljesen helytálló! Van olyan férfi, aki nem szereti, ha mindent megkap, azért k u r félre!a legtöbb férfi mazochista, én így látom! Nagyon sokkal kerülök ismeretségbe a munkámból kifolyólag, lehetőségem adődik elbeszélgetni velük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!