Szerintetek normális dolog egy kapcsolat elején rákérdezni a házasságra gyermekvállalásra?
Öcsémmel némi vitába keveredtünk e kérdés kapcsán.
Szerintem a kapcsolat elején,még az ismerkedési szakaszban jó ezekre a dolgokra rákérdezni,szerinte ez baromság ez majd kialakul.
Társkeresőn ismerkedtem és igaz nagyon sokan megriadtak amikor a kötelező kérdések után rákérdeztem hogy szeretne e házasodni illetve szeretne e gyerekeket,megfogalmazodott bennem hogy talán tényleg igaza van öcsinek és csak a szerencsének köszönhetem hogy találtam párt.18 évesen fogtam neki a "férjkeresésnek".
Mennyire általános dolog az hogy még a találkozó előtt letisztázódnak ezek a fontos kérdések?
Én is le lettem pontozva, mert szerintem is korai ezzel indítani.
De engem nem érdekel, mindenkinek a saját élete, lehetőségei... Csinálja úgy, ahogy gondolja, akarja.
És ki tudja, lehet, pont olyan emberrel akad össze (mint a Kérdező is), akinek tetszik az "in medias res" hozzáállás. Nekem nem tetszene, ez más kérdés. Nem vagyunk egyformák.
És nem, én nem pontozom le azt, akinek más a véleménye, mint az enyém...
Kedves kérdező !
A szerelem nem így működik, ahogyan te leírod. Csak abba az emberbe szeretsz bele, aki megfelel az elvárásaidnak? Az életedet nem élheted le ilyen logikai keretek közé szorítva, mert ennek eljön majd még a böjtje. A szerelem spontán dolog és nem a mi terveink szerint történik minden az életben. Annak, aki nem ad jó választ a kérdésedre már nem is adsz esélyt? Pedig lehet, hogy közülük kerülne ki életed nagy szerelme. És az is nagyon könnyen elképzelhető, hogy ha összejössz egy olyan emberrel, aki most a te logikádba beleillik, néhány év múlva éppen azért nem fog tetszeni, mert csak az anyát és háziasszonyt látja benned.
Ennél sokkal nyitottabbnak kéne lenned és nem elutasítani és esélyt sem adni azoknak, akik nem "jó" választ adnak!
szerintem ezt egy levélben megkérdezni nettó baromság.
hiszen mi van, ha csak úgy rámond valamit?
ezt élőben kell, de nem is az első randin, hanem mondjuk a 10.en, ahol már komolyabbnak néz ki a dolog.
érdekes, én is társkeresőztem régen, sosem tettem fel ilyen konkrétan a kérdést, de a sokadik randin valahogy szóba jött. már ha eljutottunk odáig. ha meg nem, akkor nem fárasztottuk egymást feleslegesen komoly kérdésekkel, max volt egy jó esténk, ahol dumáltunk, röhögtünk, söröztünk.
azért beteges dolog ennyire rettegni a csalódástól. ez az életvelejárója, én is sok békát megcsókoltam, mire az utolsóról kiderült, hogy ő az én szívem királya :D
kicsit úgy tűnik, mintha valami menetrendhez kötnéd az életedet. nem érdemes ennyire görcsösen csinálni. én ott találtam meg életem párját, ahol nem is gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!