Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek a párja/férje sokáig...

Akinek a párja/férje sokáig nem akar babát, nem gondoltok néha arra hogy "véletlenül" teherbe essetek? Nem nagy a kísértés?

Figyelt kérdés
Ismertek esetleg olyan párt, ahol megtörtént? Mi lett velük?
2012. máj. 25. 17:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
98%

"Gyerek = ember = felelősség. Nem pedig állat."

Az állat is felelősség! Az nem opció, hogy ha ráunok, akkor bedugom egy menhelyre, vagy kirakom az utcára!

Egyébként pedig süllyedjen el az olyan alattomos nő, aki így, sunyi módon "csináltat" magának gyereket.

2012. máj. 25. 17:48
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

Nyílván egy állat is felelősség úristen, érezhetted volna, hogy gondolom.

De ha mondjuk nincs pénz otthon, akkor kitől válsz meg először? A kutyától vagy a gyerektől?

Én így értettem, hogy egy házi állattól sokkal "könnyebb" megválni. Ha így sem érted, akkor sajnálom.

2012. máj. 25. 17:56
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

És egyébként de... sok embernek opció... Ahogy megvezik az idióta szülők is a nyuszikát húsvétra, mert az úgy true, aztán már nem is izgalmas...

Szerinted miért vannak tele a menhelyek? Nem csak a kóbor állatok miatt.. Sajnos ez van. Én sem örülök neki és legszivesebben mindet befogadnám.

2012. máj. 25. 17:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudom elképzelni, hogy mégis hogy gondolják ezek az emberek ezt. Gondolom, ha az anya kibírja, hogy nem mondja el senkinek, akkor nincs gond. No de egy egész életet hazugságra alapozni?
2012. máj. 25. 18:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad és értelme sincsen semmi. Ha a másik nem akarja, akkor két lehetőség van. Vagy vársz, hogy megérjen rá, ha egyáltalán tervben van nála, vagy elhagyod és keresel egy olyat, aki szeretne gyereket.
2012. máj. 25. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Unokabátyám már a válóperen gondolkozott, amikor a neje " hirtelen" terhes maradt. (Addig fogamzásgátlót szedett) A házasság így egy darabig még megmaradt - csak a gyerek miatt, de így is vége lett.

A legnagyobb aljasság, amit egy nő el tud követni, hogy egy gyereket használ fel saját céljai elérésére.

29/N

2012. máj. 25. 18:38
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Azért a nők nem halogathatják akármeddig a szülést,nekik eléggé behatárolt az az életkor mikor vállalhatják.Sok férfi viszont szeretné "bűntetlenül szórakozni" barátnőjével 30 után is és elvárja tőle hogy továbbra se akarjon gyereket,mert az neki kényelmetlen lenne.Az anyagi kifogások a leggyakoribbak de gyakran csak a kényelmes életmódhoz és a függetlenséghez való ragaszkodás áll a háttérben.Meg kell értenie a férfiaknak is hogy velük ellentétben a nő nem halogathat bármeddig.Mindezt megbeszélni kell valóban nem az a jó megoldás ha sunyi módon esik a nő teherbe.Az csak olyan előremenekülés,azért kicsit sajnálom az ilyen nőket mégis mert valószínűleg nem tudnak lemondani sem a párjukról de a kívánt gyerekről sem.
2012. máj. 25. 18:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A legjobban a gyerek sz*pja meg az ilyen "véletleneket". Beteg, korlátolt s*ggfej az, aki nem gondol bele egy ilyen aljas terv kieszelésekor, hogy szerencsétlen gyereket az apja rühellni fogja, és talán el is hagyja a családot.
2012. máj. 25. 19:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ki lehet próbálni,ha valakinek a párja olyan önző hogy képtelen belátni hogy egy felnőtt nőnek igénye és joga hogy lehessen gyereke,neki pedig nincs joga ettől megfosztani akkor nem való párnak ilyen ember szerintem.

Azért a nők nem halogathatják akármeddig a szülést,nekik eléggé behatárolt az az életkor mikor vállalhatják.Sok férfi viszont szeretné "bűntetlenül szórakozni" barátnőjével 30 után is és elvárja tőle hogy továbbra se akarjon gyereket,mert az neki kényelmetlen lenne.Az anyagi kifogások a leggyakoribbak de gyakran csak a kényelmes életmódhoz és a függetlenséghez való ragaszkodás áll a háttérben.Meg kell értenie a férfiaknak is hogy velük ellentétben a nő nem halogathat bármeddig.Mindezt megbeszélni kell valóban nem az a jó megoldás ha sunyi módon esik a nő teherbe.Az csak olyan előremenekülés,azért kicsit sajnálom az ilyen nőket mégis mert valószínűleg nem tudnak lemondani sem a párjukról de a kívánt gyerekről sem."

Feltételezem, ugyan az a személy vagy. Te lazán rátukmálnál egy olyan férfira egy gyereket aki nem akarja csak azért, hogy kiélhesd a "most babázni van kedvem" korszakod?? A "nekem kell egy gyerek" nem annyiból áll, hogy te akarsz a pasi meg csak szembesüljön vele, hogy átvágtad a palánkon aztán még te követelőzöl. A gyerekvállalás közös döntés és nem csak a nő döntése.

Igaz, hogy a férfiak a "a te tested, azt csinálsz vele amit akarsz" hozzáállást hozzák de ebben az esetben jogos! Még csak tudomása sem volt arról, hogy te ezen ügyködsz aztán a képébe nyomnád, hogy ez van, döntöttem helyetted, maradj itt és csináld végig?! Kb olyan mintha elvinne sterilizációs beavatkozásra, hogy meddő legyél amíg alszol..

20N

2012. máj. 25. 19:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

és egy férfinak talán köze sincs ahhoz, hogy eldönthesse, akar e gyereket? most ez komoly?

nemtudom ahhoz mit szólnál, ha egy nőt is lehetne erre kényszeríteni. mondjuk kicserélni a fogamzásgátlóját cukorkára, az abortusz elvégzését meg megtagadnák a kórházban, mert az apuka nagyon szeretne babázni már, és az anyukának ettől ugye nincs JOGA megfosztani az apukát, ugye?

2012. máj. 25. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!