Egy nagy mellü párti férfi ha kis mellüt vesz él és par évmulva már nem olan nagy a szerelem nem lesz ebből baj?
A nagy mellek vonzzák a tekintetet, ezért megnézik az emberek. Még a nők is - mert látványos, nem azért meg szexuálisan izgató egy hetero nő számára.
Egy házasságban ez nem számít. Ha valaki annyira rá van kattanva egy külső tulajdonságra, az eleve nem fog olyan választani partnerének, aki nem felel meg ennek.
Egyébként saját példám: mellkasom síkabb volt, mint Hollandia. A férjemet nem zavarta, nem számított. Viszont engem igen, nem tetszettem magamnak. Sokáig gyűjtöttem rá, majd vele is megbeszéltem, hogy mit szólna, ha a tudomány oldaná meg, amit a természetnek nem sikerült.
Azt mondta, hogy ha én ettől boldogabb leszek, támogat - annyit kért, hogy ne essek túlzásba és ne két dinnye legyen (bár ilyen tervem nekem se volt és fizikailag is képtelenség lett volna).
Nem a melleim miatt szeret, ezért laposan is tetszettem neki és most is, hogy már vagy két alma méretű mellem.
Nahát... 19 évesen még ezen parázol? Ezt tinikorban ki kellett volna nőnöd...
Amíg ilyesmik eszedbejutnak, addig a házasságod kudarcra van ítélve és nem a mellméreted miatt. (Majd a többiek elmagyarázzák, nem én akarok lenni a szemét.)
Szintén 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!