Mit lehet kezdeni valakivel aki nagyon elkényeztetett?
Verés ezen nem segít, kár is mondani. Ennek mélyebb gyökerei vannak, hogy pár pofon kirázza az ember fejéből. Sajnos ez a nevelésnek, és a családi körülményeknek tudható be. Ezekről már volt szó.
Drasztikus rávezetésre van ilyenkor szükség. Idővel majd az élet úgy pofon vágja, hogy átgondol mindent, de ha erre nincs idő, és mindenképp ki akarjuk szedni a kis álomvilágából, akkor azt is meglehet tenni. Ennek különböző formái vannak, erőszak nincs közte. Kérdés, hogy milyen a kapcsolat az adott személlyel? Barát, családtag, munkatárs stb.?
A testvérem. Idősebb fiú gyermek. 24 éves és azt hiszi h minden úgy fog működni ahogy az neki tetszik. Mert szinte semmit nem dolgozott még. Egész életében talán 1 hónapot. De ha azt kérnék h vágja le a haját pl ő megmondta h hát azt nem kérhetik meg ....stb. Szóval anyuci a segge alá rakott mindent mindíg meg ő a jó meg okos kisfiú és most azt hiszi h majd a munkában is az lesz h mindent úgy formálnak h neki jó legyen. Munkát nem is keres (bár apum mondja neki de ezért is apum a rossz) mert neki nem mindegy ám h milyen munka, anyuci úgy is pénzeli uh nincs rászorulva. Várja a sültgalambot. Közben évek óta van 1 barátnője (aki szintén kezdi más őt unni) és semerre nem halad a kapcsolatuk. Szóval semmi célja az élettel. Ha valami nem úgy van ahogy neki tetszik akkor morog rajta. A legkissebb hülyeségen is.
Itt vagyok én a 22 éves huga. Dolgoztam (gyárban) már és jelenleg is keresem a munkalehetőséget. Jelentkeztem tanfolyamra is. El vagyok jegyezve. Esküvőt családot tervezek a kedvesemmel csak előbb legyen munkám.
És így sem ég a pofáján a bőr h milyen egy semmirevaló hanem inkább irígykedett mikor dolgoztam is h nekem van pénzem. H nem anyucitól kell kérnem.
Sztem ő ebből max akkor fog kinőni ha anyámék elhunynak mert míg anyám él addig minden a segge alá lesz téve. Majd utána tapasztalja meg h milyen az igazi élet és jön majd hozzám. Csak én nem vagyok anyánk h a segge alá rakjak mindent.
Már bocs, de ez házasság előtt nem látszott?
Amúgy ebben a korban már baromi nehéz, hatalmas pofonok kellenek neki, hogy észbe kapjon. Megszokta, hogy anyuka alá pakol mindent, majd gondolom, anyu mellől nősült, és mivel ezt látta otthon, asszonyi kötelességként tőled is ezt követeli. Ha nem teszed meg, te leszel rossz asszony a szemében, hiszen az ő világában természetes, sőt kötelező dolgokat mulasztasz.
Ezt akkor fogja igazán átértékelni, ha mindezek hiányát megérzi, és először életében ennek egyedül ő issza majd a levét. Ez számodra azért rossz, mert ehhez pont az kell, hogy egyszer totál egyedül maradjon és ne legyen senki, akit érdekel a viselkedése. Ezen kívül rengeteg akaratra és türelemre lesz szükséged, ami mind kevés, ha a férjed nem kellőképpen intelligens, hogy felnőjön. Ha a szándék és a szükséges értelem nincs meg benne, akkor b*szhatod az egészet...
Ja hogy a férjedről van szó,az már más tészta...
Ha tényleg nagyon zavar ez a dolog akkor ijessz rá például azzal hogy szakítasz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!