Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Mit gondoltok egy olyan nőről aki hazaviszi a tizenéves gyerekéhez a szeretőjét?

Figyelt kérdés
ismerek egy olyan nőt aki ezt csinálja amíg a gyereke a másik szobába alszik ő addig a szeretőjével hempereg...ti mit gondoltok egy ilyen nőről?

2013. máj. 9. 23:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Arra sem vagy hajlandó, hogy a kérdésekre válaszolj amit feltettek neked? Nem ismerem a nőt akiről írsz sem a körülményeket így nem alkothatok véleményt a leírtak alapján. Rólad viszont annál inkább. Ne más dolgába üsd bele az orrod, hanem a sajátoddal foglalkozz! Hihetetlen hogy mennyire igaz a mondás: Más szemében a szálkát sajátjában a gerendát sem veszi észre.

2013. máj. 10. 07:03
 22/33 anonim ***** válasza:
65%
Azt, h elég elkeserdett lehet. :S
2013. máj. 10. 07:09
 23/33 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező, én csak azt nem értem, mit mond a gyereknek ha az akár milyen okból felébred, és rákérdez: ki ez az idegen ember? Már pedig egy tini rákérdez.
2013. máj. 10. 07:29
 24/33 anonim ***** válasza:
79%
Miért lenne idegen a gyerek számára? Honnan veszed, hogy nem ismeri? Ha már ott alszik, anyuka tuti bemutatja a gyereknek.
2013. máj. 10. 07:56
 25/33 anonim ***** válasza:
75%

Mi köze van enek ahhoz, hogy a tizenéves gyerekéhez viszi? Nem neki viszi, hanem magának.

Hadd csinálja. Az egyik kérdező azon nyavalyog, hogy nincs szex, a másik peidg azon, hogy van?

És te miért foglalkozol ezzel, kedves kérdező? Csípi a szemedet? Miért játszol erkölcscsőszt és miért vájkálsz mások magánéletébe? Mindenki úgy él, ahogyan tetszik neki.

2013. máj. 10. 08:25
 26/33 anonim ***** válasza:
70%
má r ne haragudj de hova vigye?ha nincs férje akkor ez teljesen normális,vagy gondolod egyedül kéne leélni az életét?ne röhögtess...persze ha van férje és úgy hordja haza a szeretőjét a gyerek mellé akkor gáz...
2013. máj. 10. 08:43
 27/33 anonim ***** válasza:
10%

"Hol van ilyenkor a férj?"

Ne adj isten DOLGOZIK, hogy a családja meg tudjon élni?!

Viszont nem tudjuk, van e férje a nőnek!

2013. máj. 10. 08:50
 28/33 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan, tehát a kérdésből nem derül ki egyértelműen, hogy most egy független nőről és a laza kapcsolatáról van szó amivel a világon semmi probléma, vagy egy tartós kapcsolatban élő nőről és egy harmadikról, amely szituval azért már akad.... bár én az előzőt valószínüsítem, mert hogy az utóbbit nem szokták az emberek megrizikózni... egy tizenéves már biztosan kérdez, és önállóan alkot véleményt.
2013. máj. 10. 09:17
 29/33 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sem világos mit takar a szerető kifejezés. Állítólag nekem is az van... Független nő vagyok, két kamasszal. Komoly kapcsolatra nem vágyok, nem fogok összeköltözni senkivel, függeni tőle akármilyen értelemben, de valakivel beszélgetni, vacsorázni, színházba, akárhová menni, és igen szeretkezni azért kell. Tudom,hogy megszólnak emiatt, de nem érdekel. Élje mindenki úgy az életét ahogy akarja. Nem nagyon szoktam hozzánk vinni, inkább nála vagyunk (ha kisebbek lennének a gyerekeim nem tudom hogy lenne), de az én fiaim is látták már, beszéltek vele.
2013. máj. 10. 09:25
 30/33 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes, amikor a tini akar az épp aktuális fiújával/barátnőjével együtt lenni, akkor a szülők inkább azt akarják, hogy náluk legyenek.

De a szülő meg undorító, ha hazaviszi a párját?

Ha minden este mással fekszik össze, a gyerek látja, hogy "na, ma is egy új bácsi anya mellett", az tényleg gáz. De ha alakul vagy már kialakult egy komolyabb kapcsolat, akkor igen, vigye haza, és igen, éljen nemi életet is vele. Sosem gondoltam, hogy a tizenéves gyerek miatt teljes önmegtartóztatásban kéne élnie valakinek, vagy épp megalázó módon autókban, parkokban, motelekben...

Ha szerető alatt a férj (apa) mellett tartott pasit értünk, akkor persze megint más.

Egyébként ha Anya és Apa együtt vannak, akkor meg ők hemperegnek a másik szobában, amíg a gyerek alszik. Sok különbség nincs.

2013. máj. 10. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!