Ti elvárnátok a gyerekeitektől?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok, ha végleg ápolásra szorulnátok és a gyerekeiteken kívül (felnőtt korúakra gondolok) nem lenne más hozzátartozótok ? Elvárnátok tőlük, akár évekig, a saját munkájuk, családjuk, életük mellett a gondozást ? Belekalkulálva azt is, hogy mondjuk fürdetni, pelenkázni kell ?2013. szept. 6. 14:17
21/24 anonim válasza:
Anyukám ápolta mindkét szülőjét, ezért ő kijelentette, hogy én ne tegyem majd. Adjam be egy otthonba, látogassam amikor tudom, de ennél többet ne. Én viszont ha erről fogok beszélni a gyerekemmel kifejezetten meg fogom neki tiltani, hogy ő ápoljon. Adjon otthonba, látogasson, hozza be az unokákat, de ne adja fel értem az életét.
22/24 anonim válasza:
őszintén nem értem azokat, akik ezeket a válaszokat lepontozzák. Ezt mindenki maga dönti el, mit vállal, mit nem, mit kér vagy mit nem, mit vár vagy nem vár el.
23/24 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért nem pontoztam le senkit, inkább föl.
2013. szept. 6. 20:33
24/24 anonim válasza:
Az én szüleim elvárják,mind a ketten közelítenek a 60hoz és betegeskedős típusúak. Én vagyok a legkisebb,a tesóim már okosak voltak és leléptek itthonról mert elviselhetetlen a családi légkör,mindenkit kikészítenek a szüleink. Félek is rendesen a jövőtől hogy mi lesz ha a nyakamba szakad valami ilyen feladat amikor 1 év múlva egyetemre akarok menni,utána meg önálló életet akarok kezdeni:(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!