Szerintetek is tulreagalom? A férjem szerint egy kicsit.
mármint hogy törik le? ha a kerteden belülre bemennek vagy benyúlnak akkor simán jelentheted . de első lépésben persze szólj a szülőknek.
ha a ház előtt a kapun kívül törik le,akkor nem tudom mit tudnál tenni..nyilván szólj itt is a szülőknek,hogy beszélgessenek el a gyerekkel. de olyan nagyon mást nem tudsz tenni. max azt,hogy teleülteted szúrós növényekkel.esetleg pár kóbor csalánt becsempészel a virágok közé..
Persze, hogy a férjed szerint - kicsit - túlreagálod, hiszen nem az ő munkáját b..sszák szét a szomszéd neveletlen kölykei, hanem a tiédet. (Nekem nincsenek virágaim, de attól még tudom, hogy nem maguktól rendeződnek szép sorba, meg lesznek gaz-és kártevőmentesek...) Azért megkérdezném, mit szólna, ha mondjuk mittudomén, az általa lefestett kerítésről kapargatnák, karcolnák le a festéket csak úgy heccből, vagy mondjuk sárral dobálnák a frissen mosott autóját.
Én mindenképp megpróbálnék megint beszélni a szülőkkel, elmondani nekik, hogy abban a kertben neked sok munkád van, stb... ha meg nem használ (ahogy az egyik válaszadó is írta, suttyó suttyót nevel), akkor lehet trükközni csalánnal, kaktusszal, a gyerekek leslagozása is bőven belefér. Nekik nincs előkertjük, virágaik? Simán letépdesném őket. A kerítést nem tudod megerősíteni? Mondjuk ilyen tyúkhálós megoldással, hogy ne férjen be a kezük.
Gyerekekre még csak nem haragszik annyira az ember először, másodszor, azt gondolnám, nem is tudják, mit csinálnak. De ha már szóltál nekik, elmagyaráztad, és még a szülőknek is, és még ők is lesz..rják, az már tényleg gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!