Mit csináljak? Elköltözzek? Egyszerűen nem bírom tovább.
Jezusom....nagyon sajnalom, ez biztosan iszonyu lehet! Nincs esetleg valami rokonod aki segiteni tudna neked? Akihez tudnal fordulni? Nagyszulok? Barki? Kitartast!! Sajnos en nem tudok segiteni, max.irj es kiadhatod az erzelmeidet, vagy nem tudom..
De ha igenyt tartasz ra szivesen meghallgatlak, elvegre a barataidat is eluldozik...
bocs de te bárhova kerülsz streszes leszel mert ritka gyenge az idegrendszered
nyilván a szüleid génjei és a környezet is közre játszik de itt te is problémás vagy
keres kolit , járj könyvtárba, ha nincs más ingyenes hittan órákra, önkéntes melóra...
Szia, furcsának fog tűnni, de először meg kell értened a működését a dolgoknak. Meg kell értened, hogy ők miért is csinálják ezt. Ehhez sokat segít, ha az alábbi linket elolvasod.
én azt ajánlom,hogy keress egy diákmunkát. és a számládon szépen gyűjtögesd a pénzed. ha 18 leszel akkor le tudsz lépni rögtön így. egy ideig dolgozz akkor és gyűjtögess,utána meg próbálj tovább tanulni.akár egyetemen akár szakmán. a lényeg,hogy keresett szakma legyen, meg tudj élni belőle. ha van szakmád utána akár külföldöt is becélozhatod.
szóval próbálj kiépíteni egy olyan életet, amit otthon nem kapnál meg. és idővel biztosan rád talál majd a szerelem is .
a családoddal meg nem hiszem,hogy annyira tartanod kell majd a kapcsolatot. de ez tőled függ.
értem én,hogy minimálbért keresnek sok munkával és rossz a helyzet,stresszesek. de elég rosszul kezelik.a húgod meg tényleg el van kényeztetve,hogy ilyen hangnemet megengedhet a szülőkkel.
Najó, vázlatpontban:
Oko, amiért a sztori szerintem nem igaz: Azt montad, hogy hogy nem tanulsz, mert nincs pénz beiratni: 1. állami gimibe járnod kéne 2. zenét hogy tanultál 3. beiratni nics pénz, de gépet, tabletet venni van, ráadásul netet fizetni ésatöbbi? 4. ezért le kéne csukni a szüleidet, mert nem jársz iskolába 5. "Műteni is kellett engem, hisz amikor ált. iskolából mentem gimibe, beírattak az ország egyik legerősebb gimijébe, és a napi stressz már bőven 400 % felett volt, és ráment a beleimre, amiből csavarodás lett" beirattak, igazán? Előbb még nem volt pénzetek gimire, most meg ELIT gimibe jársz? Ja értem. És most miért nem tanulsz? Kicsaptak?
Napi 20 órát ülsz a gép előtt: Azaz állításod szerint 4 órát alszol. Ez is körzejátszik az immurendszered tönkremenésében
Ha igaz: Ha mégse tanulsz, a "bakik" ellenére (fentebb) akkor elszökhetnél. Vagy gyámhatóság, esetleg bírd ki ezt a 2 évet.
Ha mégis igaz, akkor elnézést kérek, de ezeket tisztázni kéne. És lehet lepontozni ,de nekem, ez a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!