Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esett rosszul? Párom...

Jogosan esett rosszul? Párom csak csesztet a rend miatt.

Figyelt kérdés

Van egy egy éves kisfiunk,párom 3 müszakban dolgozik én gyeden vagyok. Ő a héten délutános.

Le irom a ma délelöttünket,ami engem nagyon megbántott.

Gyerek felkelt 6 órakor. Adtam neki tejet,pihengettünk játszottunk az ő szobájába. 8 órakor kimentünk a konyhába reggelizni. Beteszem az etetőszékbe,de nem szeret ott lenni,hisztizett kiabált végig amig csináltam neki reggelit. Kajálás közben is kiabált,sikogatott. Párom ekkor orditott hogy ha azt akarom meglegyen a gyerek mind a 7 foga akkor csináljak vele vmit és becsapta a nagyszoba ajtót,mert ő pihenni akar.

Evés után elmentünk fürdeni,mert nagyon maszatos és izzadt volt a gyerek. Őt felöltöztettem mondom leviszem kicsit tudjon pihenni a párom. Amig bementem a ruhámiért a nagyszobába kisfiam is bement és elkezdett játszani az ottani játékaival,meg hozott magával a kis szobából is.

Ki vittem mindig h ne zavarja az apját,de olyankor hisztizni kezdett. Gyorsan elmentem fogat mosni,hallom h párom ordit h nem igaz nem lehet piheni,majd este ha hazaér 11kor ő is fel fog minket üvölteni és micsoda bunkók vagyunk. Ott hagytam csapot fogkrémesen :S fogtam a gyereket és gyorsan elmentünk kb fél 10kor.

11kor jöttünk haza,párom akkor kelt,kért kávét. Mondom jó fözök egyet. Gyerek etetőszékbe kezébe kiskanál,amit folyton eldobott ugye és sikogatott érte,szoltam neki nem szabad meg apa pihen,de csak nevetett. Kávét feldob,közbe csinálom a kaját mert 12kor indulni kell dolgoznia páromnak. Kész a kaja,mosogatóba be,gyereknek is enni adni,mert éhes. Közbe párom felkelt elment fürdeni,kiabált h undoritó a csap,oda futok h letakaritsam de nem enged be a fürdőbe csak morog,veszekszik velem. Közli h mire megfürdik végezzen a gyerek az evéssel mert cigit kell tölteni ne legyünk a konyhába.

Gyereket megetettem,hisztizik mert álmos,de még a párom kajáját is össze kell raknom amit visz dolgozni,mert ha nem rakom ki akkor nem viszi el és este velem veszekszik h ő egész nap evett. Közben rám kiabál h vigyem aludni vagy vmit csináljak vele mert nem birja. Gyors megtörlöm a kezét,arcát tisztába teszem. Konyha úszik(mosatlan edények,tele a mosogató),gyorsan az eldobált kaja darabokat összeszedem közbe,meg ugy nagyjából a konyha asztalról lepakolok.

Látom h párom a nagyszobába az ágyat igazitja mert ő nem birja elnézni ezt a kupit. Mondom neki mikor igazitottam volna meg mikor 11 után keltél ki belőle? Mondja nem csak ez,kisautók mindenhol,és morog.

Altatom a gyereket,ordit mint a sakál,h ő nem eszik a föztömből,mert undorító a konyha,be is nyit a gyerekszobába közli h jól elvettem az étvágyát. Csapkod amig el nem megy dolgozni,és hallom h szid h trehány vagyok,itthon vakarom nem csinálok semmit.

Nem veszi észre hogy este rend van mire haza ér,hogy nincs 600 kezem hogy mindent hamar megcsináljak,hogy ő is kicsit elpakolhatna,ha nem indulás elött egy órával kel fel,hogy a gyerek nem egy játék baba amit kikapcsolok és akkor csöndbe van és letehetem a sarokba.

Nagyon rosszul esett,mikor elaludt a gyerek neki álltam takaritani,most végeztem de még mindig sirok. Én vagyok a túlérzékeny vagy jogosan csesztet?

2016. jún. 24. 14:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
71%
Rosszul tudja, a gyedet nem a haztartasert kapod, hanem a gyereknevelesert. A haztartas tovabbra is kozos feladat. Meglatod, kiveri majd a gyerek fogait, aztan nezhetsz...
2016. jún. 24. 17:35
 32/63 anonim ***** válasza:
82%

Kiveri a gyerek fogait????

És te azon filozofálsz jogosan esik e rosszul, hogy csesztet a rend miatt?

ÉBRESZTŐ!!!

Pakolj és fuss, még megvannak mindkettőtök fogai!

2016. jún. 24. 17:44
 33/63 anonim ***** válasza:
57%

Hisztis ember,nem nőtt fel....szegény.

A gyerek verésével fenyeget: ne jöjjön többé haza! Az ő gyereke is,nemde? Mi jogon bántana egybkisgyereket?

2016. jún. 24. 17:52
 34/63 anonim ***** válasza:
74%
Én csak azt nem értem miért akarsz egy ekkora f@.szfejnek megfelelni? Mi az, hogy nem tudsz normálisan fogat se mosni mert el kell mennetek otthonról, hogy ő pihenjen? Meg kávét, kaját kér. Felnőtt férfi, csináljon magának. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy kihasznál téged ilyen téren Te meg lesed minden kivánságát ergo papucs vagy, ami egy pasi (fordított esetben nő) számára elég taszító. Ne haragudj, de buta vagy. Legyen már benned tartás könyörgöm. Párod mindig így viselkedett amíg nem volt a pici akkor is? Amennyiben igen, kizárt, hogy ilyen embernek szültem volna. Gondold át, hogy ilyen életet akarsz -e magatoknak. Már ha ezt lehet annak nevezni. Kihat a kisgyerek fejlődésére is, ami már most megmutatkozik a viselkedésében. Eleven, rossz, kicsit neveletlennek is tűnik.
2016. jún. 24. 19:22
 35/63 anonim ***** válasza:
77%
Küldeném vissza az anyjához, ott hisztizzen...
2016. jún. 24. 20:27
 36/63 anonim ***** válasza:
63%

A ferjedrol a velemenyt mar megkaptad...ezt osztom is a tobbiekkel.. DE,es ez hatalmas de..."en meg mondtam neki,hogy akkor dogoljon ehen"...-komolyan ket felnott ember,akik szeretik egymast ilyen stilusban beszel egymassal????

Koztetek semmifele tisztelet nincs,ebben csak az a szomorú,hogy a gyermeketek szamara ez lesz a termeszetes...

Akarmennyire vesztem is ossze a parommal eletemben,soha nem mondanek neki ilyet...es ez nem azt jelenti,hogy nem szolnek vissza,ha b..szogatnak,de azert ne menjunk mar egy bizonyos szint alá...

2016. jún. 24. 21:39
 37/63 anonim ***** válasza:
18%

Most le fog pontozni a sok otthon ülő kismama, de három műszakban dolgozni eléggé egészséggyilkos dolog, és akkor jön rá még ez a k. meleg is. Érthető, hogy a pasi kiborult, majd később lenyugszik és kibékültök.

Az meg oké, hogy a gyedet nem a házimunkáért kapja, de azt is meg kell csinálni, és aki egyébként is otthon van, annak könnyebb berakni a cuccot a mosógépbe, mint aki az irodában vagy máshol van. Én itthonról dolgozom, van olyan nehéz, mint irodában, mégis megcsinálom a házimunkát.

2016. jún. 24. 21:58
 38/63 anonim ***** válasza:
77%
ma 21:58-as: szerintem nem fogtad föl, miröl szól a kérdés meg a válaszok. Nem az a gond, hogy a kérdezö nem akar házimunkát végezni, hanem hogy a párja folyamatosan ugráltatja (nem tud egy kávét megfözni, vagy kaját eltenni magának, amikor az a hütöben van), az EGY ÉVES gyerek ha megszólal, akkor ki akarja verni a fogait, stb.
2016. jún. 24. 22:09
 39/63 anonim ***** válasza:
32%
Le lehet pontozni, gondolom aki ezt tette ugyanolyan életképtelen aki a saját lábán nem képes érvényesülni inkább megalázkodik valakinek mert "eltartja" :-)
2016. jún. 24. 22:19
 40/63 anonim ***** válasza:
13%
ezt a "kiveri a gyerek fogait" dolgot ne vegyétek már ilyen vérkomolyan, dühében sok mindent mond az ember, amit nem tenne meg.
2016. jún. 24. 22:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!