Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esett rosszul? Párom...

Jogosan esett rosszul? Párom csak csesztet a rend miatt.

Figyelt kérdés

Van egy egy éves kisfiunk,párom 3 müszakban dolgozik én gyeden vagyok. Ő a héten délutános.

Le irom a ma délelöttünket,ami engem nagyon megbántott.

Gyerek felkelt 6 órakor. Adtam neki tejet,pihengettünk játszottunk az ő szobájába. 8 órakor kimentünk a konyhába reggelizni. Beteszem az etetőszékbe,de nem szeret ott lenni,hisztizett kiabált végig amig csináltam neki reggelit. Kajálás közben is kiabált,sikogatott. Párom ekkor orditott hogy ha azt akarom meglegyen a gyerek mind a 7 foga akkor csináljak vele vmit és becsapta a nagyszoba ajtót,mert ő pihenni akar.

Evés után elmentünk fürdeni,mert nagyon maszatos és izzadt volt a gyerek. Őt felöltöztettem mondom leviszem kicsit tudjon pihenni a párom. Amig bementem a ruhámiért a nagyszobába kisfiam is bement és elkezdett játszani az ottani játékaival,meg hozott magával a kis szobából is.

Ki vittem mindig h ne zavarja az apját,de olyankor hisztizni kezdett. Gyorsan elmentem fogat mosni,hallom h párom ordit h nem igaz nem lehet piheni,majd este ha hazaér 11kor ő is fel fog minket üvölteni és micsoda bunkók vagyunk. Ott hagytam csapot fogkrémesen :S fogtam a gyereket és gyorsan elmentünk kb fél 10kor.

11kor jöttünk haza,párom akkor kelt,kért kávét. Mondom jó fözök egyet. Gyerek etetőszékbe kezébe kiskanál,amit folyton eldobott ugye és sikogatott érte,szoltam neki nem szabad meg apa pihen,de csak nevetett. Kávét feldob,közbe csinálom a kaját mert 12kor indulni kell dolgoznia páromnak. Kész a kaja,mosogatóba be,gyereknek is enni adni,mert éhes. Közbe párom felkelt elment fürdeni,kiabált h undoritó a csap,oda futok h letakaritsam de nem enged be a fürdőbe csak morog,veszekszik velem. Közli h mire megfürdik végezzen a gyerek az evéssel mert cigit kell tölteni ne legyünk a konyhába.

Gyereket megetettem,hisztizik mert álmos,de még a párom kajáját is össze kell raknom amit visz dolgozni,mert ha nem rakom ki akkor nem viszi el és este velem veszekszik h ő egész nap evett. Közben rám kiabál h vigyem aludni vagy vmit csináljak vele mert nem birja. Gyors megtörlöm a kezét,arcát tisztába teszem. Konyha úszik(mosatlan edények,tele a mosogató),gyorsan az eldobált kaja darabokat összeszedem közbe,meg ugy nagyjából a konyha asztalról lepakolok.

Látom h párom a nagyszobába az ágyat igazitja mert ő nem birja elnézni ezt a kupit. Mondom neki mikor igazitottam volna meg mikor 11 után keltél ki belőle? Mondja nem csak ez,kisautók mindenhol,és morog.

Altatom a gyereket,ordit mint a sakál,h ő nem eszik a föztömből,mert undorító a konyha,be is nyit a gyerekszobába közli h jól elvettem az étvágyát. Csapkod amig el nem megy dolgozni,és hallom h szid h trehány vagyok,itthon vakarom nem csinálok semmit.

Nem veszi észre hogy este rend van mire haza ér,hogy nincs 600 kezem hogy mindent hamar megcsináljak,hogy ő is kicsit elpakolhatna,ha nem indulás elött egy órával kel fel,hogy a gyerek nem egy játék baba amit kikapcsolok és akkor csöndbe van és letehetem a sarokba.

Nagyon rosszul esett,mikor elaludt a gyerek neki álltam takaritani,most végeztem de még mindig sirok. Én vagyok a túlérzékeny vagy jogosan csesztet?

2016. jún. 24. 14:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
69%

Az én látom szakács de céges vagyis dolgozik úgy hogy hajnaltol délutánig vagy délutántól és olyankor hajnali 2kor ér haza.

a kisebbik gyerek 15 hónapos. Sokszor visongat kiabál. Apa sokszor felebred rá reggel korán. Sose mérges sőt ha felkel és nem tud visszaaludni jön és dogonyozi a kisasszonyt. Mert imádja.

Ráadásul bő 2 hét és születik a 3.gyerkőc.

Na akkor mi lesz :)

Normális ember nem üvölt minden szarert sőt semmiért. Hanem szépen elmondtak mi a baja. Pici mellett néha nehéz rendet tenni.

Ha alszik azért ne ébredjen fel. Ha ébren van akkor még vele kell foglalkozni.

2016. jún. 25. 09:14
 42/63 anonim ***** válasza:
85%

a férjed egy undorító féreg

az meg,hogy te ennyire megalázkodsz előtte,mint egy kis szolga,döbbenetes

attól,még,hogy otthon vagy a gyerekkel,nem vagy kevesebb ,mint a drágalátos férjed,de úgy viselkedsz.szedd már össze magad!

2016. jún. 25. 09:25
 43/63 anonim ***** válasza:
48%
Tegnap 21:58. Bizony hàrom műszakban dolgozni nagyon kemény És még annàl is keményebb folyamatos 0-24 ben pihenőnap, szabadsàg hétvége nélkül.
2016. jún. 25. 09:54
 44/63 anonim ***** válasza:
85%
Bár előttem elmondták már, de én is megerősítem, a férjed egy barom. Az, hogy ő nem tud aludni a nagy melegtől, hát ez van. Te meg annó nem tudtál az éjjeli etetéstől. És? nem a gyerek hibája. Tudom, milyen xar 3 műszakban dolgozni, én is voltam úgy na és? Túl lehet élni. Az én férjem úgy dolgozik főleg nyaranta, hogy reggel elmegy, most éppen 10 órákat húznak le a melóhelyen. (Irigylem is érte, mert 5-6 fokban dolgoznak.) Aztán!!!! még megy maszekolni. Kerítést festeni, járólapozni, csatornát bekötni, kéményt rakni, mikor mi akad egy-egy házon. Szerencsére mindenhez ért. DE! Bár ilyenkor mikor fáradt, kicsit morgósabb, hamarabb elfogy a türelme, de amikor a kis 2 éves altatás közben (van mikor köztünk alszik) apát rugdossa, és én arrébb húzom, rám szól, hogy hagyjam csak, úgyis olyan keveset van vele. Vagy mikor este 8-9-10 óra fele hazaesik, nem egyszer nekiállt még biciklikereket stoppolni a nagyfiúnkkal, amíg nem tanulta meg, hogy kell megcsinálni egyedül. Tegnap morrant oda, mikor a kicsi piszkálta a ventilátort ( nem tudja beledugni az ujját, de ő azért megpróbálta.) hogy ne piszkálja az ilyen dolgokat, neveljem meg. Erre mondtam neki, hogy ha ő jobban csinálja, maradjon itthon, én meg megyek a hűtőházba. Persze mindenkinek vannak fáradt pillanatai, és rossz napjai, percei, órái, de ez erős túlzás, amit a férjed csinál. az, hogy a férjed délutános, nem szólítja föl őt arra, hogy másnap 11-ig henteregjen. És hétvégén mit csinál? Hétfő hajnalig ki sem kel az ágyból? Mikor az én férjem éjjeles, akkor csupán abban a szobában ne tartózkodjanak a gyerekek. Nem csitítom őket túlzottan, és azért nem megyek el itthonról, mert valaki alszik. Persze ordítozni azért nem kell. a normál hangok viszont mennek, elvégre nappal van. Amikor még anyósoméknál laktunk, ugyan ez volt. Pedig apósom is volt éjjeles. És akkor 2 pici volt. Mikor elérték már a kilincset, volt, hogy belopóztak a Papához, odabújtak, míg aludt. Nem volt baja vele. Azonnal mentem, hogy kihozzam őket, de apósom leintett. Ugyan már, kicsik. Had bújjanak. Volt, hogy 1 órával kevesebbet aludt, volt, hogy szinte semmit, mert az unokái játszani akartak vele. Persze olyan is volt, hogy nagyon fáradt volt, olyankor kihessentette őket egy pár perc után. A férjednek a kicsi a saját gyereke. Foglalkoznia kellene vele, hogy te végezzél a saját dolgoddal. Ha délre ebédet akar, meg kiszolgálást, akkor ne henteregjen 11-ig. Keljen fel, és törődjön a gyerekkel, elvégre van annak a gyereknek apja is. A gyedet meg nem az ő kiszolgálásáért kapod.
2016. jún. 25. 09:55
 45/63 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és nem ijesztgetni akarlak, de szerintem nemsokára elcsattan az első pofon is. Nem legyen igazam, de azért készülj fel rá.
2016. jún. 25. 10:09
 46/63 anonim ***** válasza:
83%
#40: ÁÁÁ, nem kell komolyan venni... kimondta, a következő az, hogy megteszi. dühében sokmindent mondhat az ember, így igaz, de ezt nem. Ennél a mondatánál úgy vágtam ki volna, mint macskát sz@rni. Menjen máshová dühében olyanokat mondani, hogy kiveri egy csecsemő fogait, megrt meg mert nyikkanni.
2016. jún. 25. 10:24
 47/63 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Kérdező!

Szeretnélek megnyugtatni, hogy semmit nem csinálsz rosszul.

Most a gyerek alakítja a napirendedet, ha nincs 0-24 óráig rend a házban, az nem azért van, mert te egy trehány disznó vagy, hanem azért, mert a gyerekkel töltöd az idődet.

Az utóbbi pedig sokkal fontosabb. Erre most van időd, ha majd te is dolgozol, már nehezebb lesz. A te feladatod most az anyaság. Ebbe az is beletartozik, hogy időnként elmész sétálni, vagy csak szimplán leülsz a gyerekkel játszani. Ez az idő a legfontosabb a gyerek szempontjából, hiszen foglalkozol vele, játszol vele, fejleszted, érzi, hogy fontos. Lehet, hogy a drága párod ebből csak annyit érzékel, hogy nem csinálsz semmit, de amit ilyenkor teszel, az többet ér, mint az egész napos csiszatolás.

Anyuka vagy, és az lebegjen a szemed előtt, hogy megadd a gyereknek azt, amire szüksége van: a biológiai szükségletek, törődés, és nyugalom. A gyerekedet nem érdekli, hogy fogkrém maradt-e a csapon, vagy hogy össze van-e rakva az ágy.

A drága párod a férfiak azon díszpéldánya, akinek nem való se gyerek, se feleség. Nem érdemli meg. Nem házicseléd vagy, aki kiszolgálja. Te egy kisgyereke anyuka vagy, és 24 órás a munkaidőd, nem csak 8 óra mint neki. Sajnos ez az állat annyira leépítette az önbizalmadat, hogy ugrasz minden szavára, pedig inkább ki kellene állnod magadért, és helyretenni őuraságát.

A gyereknek nem jó, ha azt látja, hogy állandóan alázzák az anyukáját. Te nem ezt érdemled. Neked is szükséged van pihenésre, kikapcsolódásra, hogy aztán újult erővel fuss neki a hétköznapoknak.

Hogy a kérdésedre is válaszolja, nem vagy túlérzékeny, nem csesztet jogos, és nem vagy trehány.

2016. jún. 25. 10:48
 48/63 anonim ***** válasza:
25%

Most a gyerek alakítja a napirendedet

Hát azért ez elég nagy baj, ha a gyerek a főnök. Nők milliói megoldják, hogy ne legyen mocsok és káosz. Lássuk be, akarat kérdése is. (a pasit ettől még a farkánál fogva felkötném pár órára egy fára)

2016. jún. 25. 12:25
 49/63 anonim ***** válasza:
18%

"És még annàl is keményebb folyamatos 0-24 ben pihenőnap, szabadsàg hétvége nélkül."

Tudod egyáltalán, mit írtál itt le? Azt, hogy FOLYAMATOSAN dolgozik az illetö heteken-hónapokon keresztül - és ilyen nincs! Ezt eleve max 2-3 napig lehetne csinalni, mielött összeesik valaki, nemhogy akármeddig.

Mellesleg én dolgoztam hónapokon keresztül napi 16 órákat, szombaton is és csak a vasárnap volt szabadnap, ennek ellenére nem hisztiztem így, mint a kérdezö párja.

2016. jún. 25. 13:10
 50/63 anonim ***** válasza:
83%

13:10!

Szerintem a gyereknevelésre utalt a 0-24 óra pihenőnap nélkül.

2016. jún. 25. 14:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!