Én ezen biztos, hogy nagyon mérges lennék és tuti visszavágnék valahogy. Pl elolvasnám az ő naplóját (ha van neki), vagy az SMS-eit/Facebook üzeneteit. Kíváncsi vagyok, az hogy tetszene neki.
2016. dec. 24. 10:08
13/17 A kérdező kommentje:
#8 nagyon tetszik az ötlet, már meg is van a saját abc-m. Vannak benne kínai, japán, orosz betűk, plusz még néhány amit é találtam ki, aki azokat megfejti le a kalappal előtte. Köszi az ötleteket
2016. dec. 25. 01:31
14/17 anonim válasza:
Jujj, ennek nagyon örülök!! :) Ez a módszer erősebb a lakatnál is! :D
2016. dec. 25. 08:01
15/17 anonim válasza:
Üzenem anyádnak, hogy nem csak egy gyökér amiatt, hogy elolvasta a naplódat, de ráadásul még bűncselekményt is elkövetett ezzel (magántitok védelme).
Mi a feleségemmel megmondtuk a lányomnak, hogy ez ügyben nyugodt lehet, se a szobájában, se a gépén nem fogunk kutakodni és ezalól csak egyetlen kivétel van, ha alkohol vagy drogproblémák merülnek fel vele kapcsolatban. Ezt be is tartottuk, most 25 éves a lánygyerek és rendesen felnőtt anélkül, hogy kutakodtunk volna.
2016. dec. 26. 10:34
16/17 anonim válasza:
1. Beszélgess el vele, mondd el, hogy a napló az privát, személyes dolog és te egy szülőre sokkal jobban fel tudnál nézni, ha a privát szférádat tiszteletben tartaná.
2. Jó tipp amit írtak páran, hogy ezt írd bele és várd a hatást.
3. Titkosított, védett szövegfile tableten, laptopon vagy okostelefonon. Azt nem fogja tudni elolvasni.
Én ha naplót nem is vezetek, de sokszor írom ki a gondolataimat, írok feljegyzéseket, de sosem papír alapon. Teljesen jó erre az informatika.
2016. dec. 27. 07:04
17/17 anonim válasza:
17 éves voltam amikor az eldugott naplómat a muter megtalálta. Elözmény az volt, hogy elengedett Miskolcra, hogy az akkori idöben nagyon divatos nadrágkosztümöt megvehessem. Csodálkoztam is nagyon mert nem volt egy engedékeny tipus../70-es évek /.Volt ideje olvasni mert egy fél napig elvoltam. Mikor haza értem borzalmasan sírt hátúl az udvarban. Nem árulta el, hogy mi történt,valaki talán meghalt kérdeztem...Helyette csak a kezembe nyomta a naplómat...Kiderült miért sírt.. 17 évesen nem voltam már szüz...amit természetesen leírtam a naplómba...Kinos helyzet volt a hetvenes években...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!