17 éves vagyok,134 az IQ-m, a barátnőm most 16, neki csak 80 . Ha későbblesz gyerekünk akkor kinek az iq-ját örökölheti?
"én szakmai segítséget kértem, nem fikázást"
- Miért? Neked az a munkád, hogy gyereket csinálj?
Háh, ezen a "szakamai segítségen" én is elgondolkodtam :D
"A csajjal nincsen gond, csak a logikája nem olyan, de ettől még lehet színjeles tanuló..."
Szerintem éppenhogy a színjelesség nem ér úgymond szart se. Én 3-as tanuló vagyok átlagban, de a legjobb felvételit írtam most tavasszal matekból. Egyszerűen lusta vagyok :D Viszont másik osztálytársam szín ötös, viszont az IQ-ja alig érheti el ezt a 80-at...
A kérdező még nálam is hülyébb :D Pedig van köztünk három év. Nem ez határozza meg az intelligenciát.
(134+80)/2=107
Tehát a gyerek IQ-ja 107 lesz.
26 f 138
05-07 08:56
Jobb, ha hozzászoksz. Engem, így 40 felett már elég kevéssé zavar, sőt néha kifejezetten szórakoztat ez a helyzet... (Pont a lepontozásból tudom például, hogy milyen sok embernek tapintottam az elevenjére. De ez az ő bajuk. Nekem nem fájt, ahogyan nyomkodták az egerüket.) :D
Sokan nem értenek, mert túl messze vagytok felfogásban egymástól. Nem csupán más válaszokat adsz ugyanazokra a kérdésekre, de még a kérdéseid is mások. EZÉRT nem értitek meg egymást. Másik oldalról ezért nem hiszek igazán abban, hogy egy 134-es fiúnak egy 80-as IQ-jú lánytól lesz gyereke. Valami itt nem stimmel. Vagy az ő IQ-ja nem 80 (csak nem érdekelte, hanem végigtippelte, x-elgette a kérdéssort), vagy a tied is csak véletlenül lett 134. :)
Ugyanis a gyakorlati megfigyelés az, hogy kb. 20-30 IQ pont különbség felett már annyira más rugóra jár az emberek agya, hogy teljesen másképp látják a világot maguk körül. Ugyanabban a világban élnek, és mégsem. Így pedig nagyon nehéz kommunikálni, még nehezebb folyamatosan együtt élni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!