Engem a nagyanyám nevelt fel,ami az egész életemre, gondolkodásomra befolyással volt. Észreveszik rajtam a kortársaim,hogy én máshogy vélekedem mindenről,és azért nem akar senki közelíteni?
Figyelt kérdés
Legtöbbször, sőt szinte mindig a jóval idősebb korosztályok képviselőivel sikerül előbb beszélgetésbe bonyolódnom mint az én korombeliekkel ( 27 vagyok.) Az iskolában nem jelentett gondot a hozzáállásom,és a gondolkodásom sem, a magyar tanárom azt mondta,hogy örüljek annak a hihetetlen szókincsnek amit a nagymamámtól kaptam, és annak is,hogy megtanított a rendre és a munka tiszteletére/becsületére. Persze, ez mind jó dolog, csak nagyon zavar,hogy az osztálytársaim kiközösítettek anno,és a munkahelyen is a fiatalabb vagy hasonló korú csajok összesúgnak a hátam mögött.2020. júl. 8. 09:26
11/12 anonim válasza:
Ennek ehhez semmi köze. Valamiért nincs önbecsülésed és ezért vannak gondjaid. Engem is a mama nevelt de az én hátam mögött nem súg össze senki. Az idősebbeket jobban megértem de ez nem gond szerintem sőt.
12/12 anonim válasza:
Áh, nem.. Bárki szeretheti a magyar nótákat, meg a földet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!