Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek ez normális?!

Szerintetek ez normális?!

Figyelt kérdés
Ebèdet főztem, majd miután vègeztem vettem be gyógyszert és ledőltem aludni, mert eszméletlenül fájt a hasam, minden porcikámmal együtt ès kiírtam egy cetlire, hogy ha majd felkeltem ès jobban lettem, akkor elmosogatok! Erre meg miután már elaludtam nagypapám bejött ordibálva, úgy kopogott hogy kb majdnem kitörte az ajtót, hogy mi az hogy nem mosogattam el, meg hogy neki ne írogassak cetlire, meg ha annyira jól vagyok hogy tudok neki üzengetni akkor simán megtehettem volna.. a cetlin is írtam, hogy azért dőltem le mert szarul vagyok ès utána mondtam is, erre meghogy "ilyen nincs" ! Most neki áll feljebb ès a szobámból hallom, hogy kb tőr-zúz, az elöbb meg mèg fel is hívta a nagyanyámat, hogy lehordjon mindenféle szarnak... normális az ilyen ember? Amúgy már nem ez az első eset, multkor evès után 10 percre mentem el a mosdóba, erre meg már ordítozott hogy mièrt nincs elmosogatva..
2016. jún. 22. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
1%
Normális.
2016. jún. 22. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg megfőzöm neki a kaját, amiből persze mohón eszik, de még egy köszönet sincs benne..
2016. jún. 22. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
nagyapád eljutott abba a korba amikor úgy viselkedik mint egy gyerek, itt már az észérv nem segít.Legközelebb ha kiabál ne is figyelj rá ha nincs közönség , nincs hiszti sem. vagy vegyél papírtányért neki a következő ordibálásnál :D
2016. jún. 22. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Külön laktok?

Ha igeb,akkor a helyedben úgy kivágtam volna a lakásból mint macskát szharni!

A pedig eggyütt laktok,akkor én csak szimplán elköltöznék.Vagy megmondanám ha nem tetszik,akkor el lehet neki(!!!) mosogatni!

2016. jún. 22. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Hány éves vagy? Hány éves a nagyapád? Együtt laktok? Ideiglenesen vagy állandóan? Máskor is vannak a nagyapádnak dührohamai? Csak a mosogatásra ennyire háklis vagy más dolgokon is kiborul? Vannak egészségügyi problémái? szellemileg ép? Annyi kérdés van... egyébként meg: nem, nem normális. Nem a cselédje vagy, hanem az unokája.
2016. jún. 22. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Azt nem irod, miert laksz a nagyapadnal, milyen egyezseg, estleg szerzodes kot hozza. Ugy jon le, hogy ez a nagyszuleid haza, mert emlitest teszel a nagymamarol is. Eloszor a jogokrol es a kotelessegekrol kellene tiszta kepet irnod.
2016. jún. 22. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem normalis.

De vannak sajnos ilyen kötekedö emberek , ilyen tipus .

Volt ilyenben reszem nekem is .

A gyomrom a torkomban mikor kattant a zár , ha el volt mosogatva akkor mas volt a problema .

Ilyen volt a volt ferjem is .

Mint egy himringyo vagy hajcsár , folyton ment a hiszti.

Miota eköltöztem , akkor mosogatok es takaritok mikor akarok , megis patyolattisztasag van , reggelente szoktam ágyat vetni , elmosogatni , szemetet kivinni.

Ha nincs kedvem megcsinalom delutan .

Ferfi aki ezzel foglalkozik ilyen tulzottan az nem normalis .

Vegulis raert volna a mosogatas tenyleg , az a 2-3 ora nem szamit

2016. jún. 22. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Máskor keverj az öreg kajájába egy kis hashajtót (ne vidd túlzásba, kórházba ne kerüljön), aztán majd nem a mosogatással, hanem a fosogatással lesz problémája. :D

Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nekem áldott jó fej nagypapám volt.

2016. jún. 22. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!