Az unokatestvérem le akar feküdni velem. Hogy kéne kezeljem a dolgot?
6-án tért vissza Írországból, és megengedtem neki, hogy nálam lakjon. Végülis fizeti a rezsi felét. Összekuporgatta a pénzt egy lakásra, de még nem vette meg.
Viszont mostanában még rámenősebb lett. Először azt hittem, hogy csak ugrat, vagy szívat, amiért nincs barátnőm, de ez már komoly dolog volt. Még jót is nevettem rajta, de... Mondjuk úgy: olyanokat művel, hogy ha csak szimpla lakótárs lenne már gerincre vágtam volna!
Tisztában vagyok vele, hogy nincs és nem is lehet közös jövőnk. Másfelől gyönyörű lány, és nekem is gyötrelem néha ellenállni.
Viszont ha az őseink megtudnák, tüzek okádnának. Az apja ígyis szívat már engem.
Teljesen tanácstalan vagyok...
TROLLOK KÍMÉLJENEK!!!
Törvény/vallás szerint még házasodhatnak is. Na hoppá. Attól hogy nektek undorító, ők miért ne kefélhetnének egyet. De erre ti csak undorkodni tudtok, meg lepontozni, tökéletes gyakori alapfelhasználók.
Ha a testvére lenne én is hülyének nézném, de egy unokatestvér már van annyira távoli, hogy megfektesse. Családot inkább ne építsen rá, de ezt elmondtam már feljebb is.
Pofára esnének páran ha rájönnének ki kit csinált fel egy kisebb falusi közösségben pl. és lettek belőle családok, márpedig elég sok ilyen község van.
Ja és légyszi ezt is nyomjátok le nullára, különben rosszul aludnék.
Nem baj, ha nem szexuális oldalról közelítem meg a kérdést??
Azt írtad:
"Összekuporgatta a pénzt egy lakásra, de még nem vette meg.
Viszont mostanában még rámenősebb lett"
Talán "megvilágosodott" azaz rájött, hogy lényegesen jobban jön ki anyagilag, ha a te lakásodat nyúlja le.
- Már be is költözött,
- előbb-utóbb "tejesen véletlenül" teherbe esik,
- te eltartod,
- fizeted a gyerektartást,
- "véletlenül" elesik és felvetet látleletet,
- kér távolságtartást, hogy vered,
- vagyis elköltözhetsz,
- közben beköltözteti az új/régi pasasát.
Persze ez csupán egy fikció.
Ilyenek nem szoktak előfordulni az életben. Igaz?
Egyáltalán nem vérfertőzésből születtem. A 25öst nem akarjátok véletlenül lehúzni? Ő még nyíltan ki is jelenti hogy meghúzná az unokatesóját.
Persze a ti felfogásotok csak azt pontozza le aki nem szimpatikus, nem az a lényeg ki kit kefélne meg, nektek csak az a lényeg ki az aki nem szimpatikus és legyen lehúzva. Állítom még arra se reagált volna senki, ha azt írja be hogy a testvérét is meghúzná.
26: Enyém a ház, amiben lakunk. Én tudnám kidobni őt. Csak aztán hallgathatok, hogy mekkora bunkó vagyok.
Ez a 22-es csapdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!