Az unokatestvérem le akar feküdni velem. Hogy kéne kezeljem a dolgot?
6-án tért vissza Írországból, és megengedtem neki, hogy nálam lakjon. Végülis fizeti a rezsi felét. Összekuporgatta a pénzt egy lakásra, de még nem vette meg.
Viszont mostanában még rámenősebb lett. Először azt hittem, hogy csak ugrat, vagy szívat, amiért nincs barátnőm, de ez már komoly dolog volt. Még jót is nevettem rajta, de... Mondjuk úgy: olyanokat művel, hogy ha csak szimpla lakótárs lenne már gerincre vágtam volna!
Tisztában vagyok vele, hogy nincs és nem is lehet közös jövőnk. Másfelől gyönyörű lány, és nekem is gyötrelem néha ellenállni.
Viszont ha az őseink megtudnák, tüzek okádnának. Az apja ígyis szívat már engem.
Teljesen tanácstalan vagyok...
TROLLOK KÍMÉLJENEK!!!
Snorri: Ezt én sem értem. Gyönyörű lány. Vékony, szőke, és több nyelven beszél. Van karrierje és jövője. Nemsokára úgyis elköltözik. Csak az a baj, hogy ha meg nem teszem meg (mivel gyerekkorunkban alig láttuk egymást) azért fogok hallgatni, hogy mennyire impotens vagyok.
Röhej az egész...
Akkor rúgj be és úgy fektesd meg. De azért a kotont jól használd. Ha kiderül akkor ráfoghatod a piára.
Ez már átment röhej kategóriába vagy megfekteted vagy nem ezt te tudod csak eldönteni, sőt normális esetben ehhez gyakorira se kell kérdést feltenni, már rég csak felesleges hangulatkeltés megy erről itt semmi más.
Hát nem tudom, én nem szívesen jönnék össze olyan férfival, aki cikinek találja, ha nem dugja meg egy rokonát.
Akkor meg szaladnék, ha meg is dugná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!