Mi a helyes viselkedés?
A múltat engedd el!!!!
Azon már nem tudsz változtatni, de a ma és a jövőn igen
Szeresd a feleséged , légy boldog
Anyukáddal sajnos minimalizálni kell a kapcsolatot és csak írásban
Szülinap , karácsony látogatás max és kész , de lehet a pszichológusnak van igaza, egy darabig ne találkozz vele
(Fél évig nem beszéltem a szüleimmel egy csúnya veszekedés miatt a férjemet bántották 😔, utána kibékultunk, minden kezdődött elölről......)
Muszáj húznod egy határvonalat, különben sosem gyogyulsz meg
Kitartás
az ilyen emberekkel nem kell tartani a kapcsolatot, erzelmileg zsarolnak es tonkretesznek. amint olvasom, ez mar sajnos megtortent. en azt javaslom, szakitsd meg a kapcsolatot vele teljesen, en ezt tettem az apammal, habar nalunk picit masabb okok miatt, de ezerszer boldogabb es kiegyensulyozottabb vagyok azota. neked is ezt kellene az en meglatasom szerint, sokkal boldogabb lennel. egy olyan harpia mint o nem edesanya. NEM FOG VALTOZNI. ezt igy most kijelentem. sot meg rosszabb lesz minel jobban el tud teged nyomni
egy szulo orul a gyermekei boldogsaganak, de baj tortenik ott van a gyermekeinek, ha a gyermek segitseget/tanacsot ker akkor segit. viszont nem folyik bele a gyermekei eletebe keretlenul.
fokuszalj a sajat eletetekre, ha tehetitek koltozzetek messze tole. esetleg telefonszam csere is.
es teljesen egyetertek a 9.valaszoloval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!