Apám azt akarja hogy ő parancsoljon nekem, mit tegyek?
Apám elmondása szerint úgy nőtt fel, hogy a szülők mondták meg neki mit csináljon mi a helyes még felnőttkorban is. Viszont nagymamám elmondása szerint ez nem igaz. És ahogy én látom most sem hallgat rájuk.
Ő viszont azt szeretné, hogy huszonkét évesen ő mondja meg nekem hogy mit csináljak. Számoljak be neki hogy hova megyek, amikor ő ideges akkor ne szóljak vissza meg ilyenek, mintha olyan könnyű lenne csendben maradni egy veszekedés során, (mert vannak nálunk is családi viták).
Mit tegyek?
Nem élek velük
22F

Fuh az enyém is ilyen, én visszaszólok neki akkor is ha nem tetszik. Jelenlegi vágyam a költözés de az még várat magára és neked is csak az oldaná meg a problémát.
Mikbe szól bele?

"amikor ő ideges akkor ne szóljak vissza"
Ezt hívják diplomáciának, okos ember nem áll le vitatkozni olyankor, ha mindenki feszült, úgy nem lehet értelmesen megbeszélni semmit.
"Külön házban lakom, viszont egy udvaron élünk"
Kié jelenleg az ingatlan, hogyan alakult ki ez a helyzet, mi a hosszútávú terv a közös telken lakással?

A telek az apámé, ő vette még annó valamikor. A költözésre meg sajnos nagyon nincs lehetőség.
Apám alapból az a fajta ember, aki azt hiszi magáról hogy ő mindent tud. ő tudja mi a helyes döntés, mi a helyes út. Amikor éppen valaki rossz útra lép az életben, akkor állandóan a szemünkre veti hogy igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!