Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha a szüleim nem...

Normális, ha a szüleim nem engednek fel egyedül Pestre? 20l

Figyelt kérdés

Csak vásárolni szeretnék, ennyi.

20l / Szabolcs megye

2014. febr. 13. 22:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

19:elvileg 20 evesenez mar nem kellenehogy kerdes legyen,de talalkoztam olyan fiatalokkal,akiknel a 12 eves gyerekem onallobb.

Tisztara eletkeptelenek, a fejemet fogtam neha, hogy ezt sufniban tartottak bezarva, vagy mi? ez pedig egyertelmuen a szulok hibaja Normalisan nevelt fiatalnal fel se merulne. Ha viszont ennyire onallotlan, jobb lenne ha tarsasaggal menne.

2014. febr. 14. 11:07
 22/27 ivilicious ***** válasza:

Lehet saját pénzből kellene :D

Én is nyíregyházi voltam, érettségi után 18 évesen összepakoltam, és elköltöztem pestre, saját pénzből ,mert ugye dolgoztam, és előtte saját pénzből bulizni is elengedtek, tudták, hogy nem úgy neveltek, hogy hülyeséget csináljak, és tudok magamra vigyázni.

20 évesen szerintem már felnőttnek számítasz, akkor jössz-mész ha kedved tartja, kivéve ha ennyire eltartanak.

ja, én is 20 éves vagyok most.

2014. febr. 14. 12:50
 23/27 anonim ***** válasza:
20 évesen te komolyan a szüleid engedélyét kéred ehhez?
2014. febr. 14. 13:24
 24/27 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta, hogy azért nem engedné el, mert még soha nem volt itt, hogy megtanulja a közlekedést.

De ez egy olyan városban, ahol minden 3. utcában megy egy busz, és fél órán belül bárhonnan metróhoz érsz (ami elveszlődéskor lehet támpont), ott ez nem magyarázat. Bp az egyik legjobb infrastruktúrájú város, minden mindig ki van írva, pláne most jöttek az új GPS-es táblák, minden infó a s.ggünk alá van tolva. Aki ezen nem igazodik ki, az nem azért van, mert vidéki és még nem járt itt, hanem mert nem tud értelmezni. Buszvezetőtől, boltosoktól, bárkitől meg lehet kérdezni bármit, és mivel minden sarkon van valami, ezért elveszlődni LEHETETLEN. Hidd el.

Amúgy, nekem is van pár kerület, ahol még kb. semmi dolgom nem volt, de nem veszlődnék el, ha holnap esetleg oda mennék:)

Ahogy mondtam, utcakereso.hu, utvonalterv.hu, bkk.hu a barátod.

2014. febr. 14. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:

egyedül unalmas, menj egy barátnőddel :)

elveszni nem fogsz, megkéselni nem fognak, pláne nem egy pláza közepén :)

2014. febr. 14. 18:09
 26/27 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem gondolom normálisnak.

De ha csak shoppingolni akarsz az ő pénzükből, érthető, ha nemet mondanak.Meg tényleg vannak olyan 20 évesek (sőt), akiket kiraksz és eltévednek egy egyenes úton. Ha ilyen típus vagy, én sem engednélek el a helyükben.

De megkérdezhetnéd tőlük az indokot egyébként, ha azt tudod, könnyebb megdolgozni őket. Bár az a rossz hírem, hogy ha 20 évesen még engedélyt kell kérned bármihez is, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz és ideje lenne függetlenedned.

2014. febr. 15. 15:59
 27/27 anonim válasza:
Nem ez nem normáli s 20 éves vagy felnött igaz hogy kis felnöttde te már nagykorú vagy azt csinálsz amit akarsz csak aztán mondják neked "amig az én házamban laksz s a z én kenyeremet eszed azt csinálod amit mondok"tipikus hülye szöveg:)de ne legyél velük haragba csak félenek és szeretnek
2014. szept. 30. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!