Anyukám alkoholista mit tegyek? 13/L
Drasztikusabb lépés biztos észhez téríti: menjetek el egy időre (apuddal, tesókkal, vagy akik ott laktok mellette) pl nagybácsihoz, vagy vmi rokonhoz. Elég 2-3 hét... Biztos észreveszi magát, hogy ő ezt nem akarta... :)
Ha kérdésed van, vagy szimplán dumálni akarsz, írj nyugodtan pm-et :)
16/F
Ezt az Apukádnak kell megoldania aTe segítségeddel.Ne Te legyél a
szószôló.Beszélj Apukáddal,hogy mi az amit tudtok tenni Anyud,
és aTi érdeketekben.Azután elmondhatjátok neki,hogy mit szeret
nétek elvárni tõle normálisan.
hívd föl a gyermekjóléti szolgálatot és ott mond ell részletesen mit tesz veled.....
sajnos én is hasonló cipőbe járok csak én már nagykorú vagyok és a gyermekkorom tönkrement e véget ,nincsen szinte senkim ......
sajnos aki iszik az nem éli át azt a borzalmat amit nap mint nap látnak a szeretei teljesen az alkohol hatalmába kerül....
Megtudlak érteni... először is egy jó tanács: te ne legyél olyan mint ő...
Az apukád próbált már beszélni vele?
Ha az anyukád szüleivel beszélnétek, és ők beszélnének vele az talán segíthetne?
16/L
Egyszerűen rakjátok el előle az italt. Bár szerintem megveszi ő magának, nem kell hogy otthon legyen egy két üveg sör...
Nehéz, valószínű valamilyen lelki gond elől menekül. A beszéd itt mát nem jár sikerrel, amíg nem lesz nagyobb baja nem fog változni. Ha nagyon rosszra fordulna mindenképpen elvonóra küldeném. Sőt, én már azonnal odaküldeném a családtagomat, ha ilyen helyzet állna fenn (feltéve, hogy tudom finanszírozni, természetesen ez is fontos).
Nagyon remélem, hogy javul a helyzet. Ne adjátok fel. Apukád legyen kicsit határozottabb szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!