Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anya megint...

Mit tegyek hogy anya megint szóba álljon velem? 14/L

Figyelt kérdés

A szüleimmel régóta vitatkozunk azon hogy hova menjünk nyaralni. Végül engem leszavaztak húsvétkor 3-1 arányban, és Egyiptomba szeretnének menni. Viszont mondtam, hogy én nem vagyok hajlandó elutazni velük oda, legalább megmarad az én részem a családi kasszába.

Az ok nevetségesnek tűnhet, de nekem igenis probléma. :( Rettegek a kígyóktól, a tavalyi osztálykiránduláson elájultam amikor az erdőben láttunk egy kígyót. (az ofőm szerint csak egy sikló volt, de én akkor is halálra rémültem tőle) Egyiptomban rengeteg mérges kígyó van, és én nem kockáztatom meg, hogy találkozunk eggyel.

Anyukám múlt hét szombat óta nem szól hozzám emiatt, húgommal üzenget csak. Mert szerinte kivonom magamat a családi nyaralás alól, mert biztos nem szeretem őket. Pedig nagyon szeretem a családom, csak nagyon félek a kígyóktól.

2014. máj. 7. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Es elmondtad ezt a fobiad a csaladnak? Esetleg fordulj pszichologushoz.

Egyebkent kuldj egy szal viragot anyukadnak, kulonben par nap alatt megbekel :)

2014. máj. 7. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
őszintén én sem mennék egyiptomba, egy csomó halálos fertőzést össze lehet szedni, na meg a skorpiót... meg a hőség, homok, persze biztos szép lehet...
2014. máj. 7. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Nos azért annyira nem gáz hogy mindenütt kígyóba botlasz!

Esélyed van elmenni egyiptomba nyaralni....Ne hagyd ki,nem mindenki teheti meg hogy ilyen helyekre eljusson!Én is mennék még felnőtt fejjel is.

Amúgy mondj csak egy helyet ahol nem fordulhatnak elő kígyók? Ilyen hely nincs...Görögországban is akad,itthon is ha mész akárhová összefuthatsz velük simán.

Amíg megteheted menj el nyugodtan,a piramisokat is meg kell nézni,egyszer az életben! Kihagyhatatlan!

2014. máj. 7. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
A túristák által látogatott helyszíneken nemigen vannak kígyók.
2014. máj. 7. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Túl sok akciófilm. Egyiptomban a turista helyeken nem fordul elő kígyó.

És egy pszichológus sem ártana

2014. máj. 7. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
te hova szeretnél menni?
2014. máj. 7. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Attól még, hogy egy kígyót meglátsz valahol, akkor az nem fog hirtelen teleportálódni hozzád, hogy gyorsan megharapjon.

Mitől félsz? Miért tartasz a kígyótól? Attól, hogy rád mászik? Attól,hogy megharap? Ha már sikerül megfogalmazni a választ, már előrébb vagy, hogy leküzd a félelmed.

Magyarországon is rengeteg kígyó van, és vannak mérgesek is, de nem fognak hirtelen csak úgy felbukkani, hogy téged halálra ijesszenek.

Az anyuddal beszélj, és próbáld megértetni vele, hogy nem a közös időtöltés miatt nem akarsz menni, hanem a kígyó félelemtől.

2014. máj. 7. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Én már voltam Egyiptomban és megnyugtatlak nem láttam egy kígyót, skorpiót vagy akármilyen veszélyes állatot sem. Menjél nyugodtan es erezd jol magad a családoddal.
2014. máj. 7. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Halálos fertőzéseken is csak nevetni tudok...
2014. máj. 7. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

Te én elmegyek helyetted.... küldöm a nevem/címem hova kell a repjegy oks?

26/F

2014. máj. 7. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!