Mit tegyek hogy anya megint szóba álljon velem? 14/L
A szüleimmel régóta vitatkozunk azon hogy hova menjünk nyaralni. Végül engem leszavaztak húsvétkor 3-1 arányban, és Egyiptomba szeretnének menni. Viszont mondtam, hogy én nem vagyok hajlandó elutazni velük oda, legalább megmarad az én részem a családi kasszába.
Az ok nevetségesnek tűnhet, de nekem igenis probléma. :( Rettegek a kígyóktól, a tavalyi osztálykiránduláson elájultam amikor az erdőben láttunk egy kígyót. (az ofőm szerint csak egy sikló volt, de én akkor is halálra rémültem tőle) Egyiptomban rengeteg mérges kígyó van, és én nem kockáztatom meg, hogy találkozunk eggyel.
Anyukám múlt hét szombat óta nem szól hozzám emiatt, húgommal üzenget csak. Mert szerinte kivonom magamat a családi nyaralás alól, mert biztos nem szeretem őket. Pedig nagyon szeretem a családom, csak nagyon félek a kígyóktól.
Köszönöm a válaszokat!
Én Dél-Franciaországba szerettem volna menni, mert tavalyelőtt és 2011-ben is ott voltunk és az egész családnak tetszett.
Ma bementem anya után a szobájába és nekidőltem az ajtónak hogy muszáj legyen beszélnie velem. Azt mondta hogy ő megérti a félelmemet csak mivel apukám Svájcban dolgozik ezért olyan keveset van együtt a család és nem szeretné ha lemaradnék a nyaralásról. Végül úgy döntöttünk hogy nem kell mennem Egyiptomba, hanem addig egy lovastáborban leszek a hegyekben, és majd megyünk a családdal közösen fürdőbe vagy túrázni vagy másfajta közös programokra.
Kibékültünk, szóval köszönöm mindenkinek a tanácsokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!