Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell hinnie neki?...

Miért kell hinnie neki? Mondjam meg a drog- és alkoholproblémáit? Miért csak most teszi ezt?

Figyelt kérdés

Egy régi ismerősöm/barátom tegnap beszélt anyával arról, hogy én mennyire megváltoztam és miket csinálok (mintha sorozatgyilkos lennék, vagy nem is tudom). Anyával azóta veszekszünk, úgy tesz, mintha ez a változás most tűnt volna fel neki.

De a srác, aki beszélt vele, egy elkényeztetett, megbízhatatlan, nagyképű srác, aki a szülei pénzét költi, alkohol és drogproblémái vannak/voltak és úgy viselkedik, mintha mindent megtehetne. Jó, régen szerettem... Köze van ahhoz, hogy így megváltoztam. De már túl vagyok rajta, csak ő mindenáron bele akar szólni az életembe.

Igen, szeretek bulizni, szórakozni, ismerkedni és költeni magamra, törődni a külsőmre. Anyát ez eddig egyáltalán nem zavarta, sőt.

Miért kell így viselkednie ezért?

Miért kell rögtön elhinnie neki mindent?

Mit tegyek?

17L

2014. máj. 11. 22:11
 1/10 A kérdező kommentje:

Ráadásul az bánt a leginkább, hogy anya úgy viselkedik, mintha ez a srác tökéletes lenne, pedig egyáltalán nem az.

Mondjam el, hogy milyen is igazából, hátha megenyhül?

2014. máj. 11. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre ne mondj anyukádnak semmit a fiúról. Próbáld meg kideríteni hogy mi tetszik anyádnak annnyirra benne.
2014. máj. 11. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
A kérdés az,mit mondott a srác anyukádnak,miben változtál meg?Ezt a szeretek bulizni,ismernkedni,költeni magadra kifejthetnéd jobban.. mert ha nem hazugságokat mondott rólad a srác,akkor talán meglehet ,hogy van alapja anyukád mérgének.
2014. máj. 11. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:

A srác olyan, hogy mindenki odavan érte, mert olyan, hogy amit/akit akar, megkapja.

Ha kell, udvarias és előadja a jófiút, akkor minden szülő odavan érte. De igazából ő nem ilyen, csak megtanulta manipulálni az embereket.

Már velem is próbált arról beszélni, hogy mennyire megváltoztam és rám sem ismer, de túlzottan nem érdekel.

Miatta történt részben ez, szóval ne jöjjön nekem azzal, hogy mégis milyen lány lettem.

Szeretek bulizni, ilyenkor van, hogy kicsit többet iszok, mint kéne (a srác szerint, ha ő nincs ott múlt héten és nem véd meg, megerőszakoltak volna, de túlreagálta, csak előadta a hőst mindenki előtt).

Megváltozott az utóbbi években a külsőm, nem az a kövér lány vagyok, aki odavolt érte és távolról csodálta. Továbbléptem és ismerkedek másokkal, de nem akarok kapcsolatot tőlük. Ez is zavarja, mert szerinte "menekülök minden érzelem elől".

Azt hiszi, hogy felszínes lettem, mert szeretek vásárolni és sokat járok szépségszalonba, foglalkozok magammal. De ezt vicces tőle hallani, tekintve, hogy szerinte az autó a Range Rovernél kezdődik és hasonló dilijei vannak.

2014. máj. 11. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne hari, de ha neked 17 évesen drog- és alkohol problémákkal küzdő ismerőseid vannak, akkor ne csodálkozz!

A srácot nagy ívben kerüld el!!!!!

Mégis miből költesz magadra 17 évesen? Bulizni?

Na én ennek a fiúnak nem hinnék el mindent, de az garantált, hogy jobban utánad néznék, még mielőtt a lejtő kapujában lezuhansz!

Extra toleráns vagyok, de a lányomat félteném.

2014. máj. 11. 22:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Attól, mert vannak olyan ismerőseim, akik ezeket használják, én nem tartozom közéjük.

Én kerülöm, de nagyon igyekszik.

Miből költenék? A szüleim adnak pénzt.

Nem kell félteni, eddig is vigyáztam magamra és ezután is fogok.

2014. máj. 11. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Elkerülte válaszölók figyelmét, higy itt anyuka nagyon odavan a fiú véleményéért és egyebekért. Vajon miért???
2014. máj. 11. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Te most szerelmes vagy ebbe a fiúba? Vagy miért ennyire fontos ez neked?

Tehát volt valami közötök egymáshoz. EZ egy aggódó szülőnek bőven elég.

Ki a akar beleszólni az életedbe, a volt barát, vagy Anyukád?

2014. máj. 11. 23:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Az anyukának tetszik a kisfiú! Mi nem érthető ezen? Világos mint a nap!!!
2014. máj. 11. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ne hari, de ha neked 17 évesen drog- és alkohol problémákkal küzdő ismerőseid vannak, akkor ne csodálkozz!"

XD Ezen jót nevettem! De most komolyan, a mai 16-20 év körüli emberek közül csak annak nincs "alkohol és drog problémákkal küzdő" ismerőse, aki egy szobában élte le az egész életét. Egy átlagos gyerek mire eléri a tizennyolcat, már minimum kipróbált valamilyen szert, általában az alkohol az alap, de a füvezés is gyakori. És persze vannak akik egyebeket is kipróbálnak/tolnak. Szerintem ezzel nincs is semmi baj, egyáltalán nem mindegyikünk lesz függő vadállat :D Aki meg igen, az alapból is olyan alkat. Ha nem létezne drog, biztos lehetsz benne, hogy az ilyen emberek akkor se élnének napfényes mosolygós életet.

2014. máj. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!