Otthon lakó egyetemisták! Ti mennyire számoltok be a szüleiteknek a jegyeitekről, vizsgáitokról stb?
Nagyrészt külön laktam egyetem alatt, de mindig képben voltak, általában tudták, mikor van zh vagy vizsga, megkérdezték hogy sikerült, vizsga után telefonáltam nekik stb. Sose éreztem úgy, hogy titkolni kéne az ilyesmit (talán életem első egyesét próbáltam csak elsumákolni még általánosban, amit ráadásul énekből kaptam :D). Ők is úgy álltak hozzá, hogy ez az én dolgom, magamért csinálom, meg arra is rájöttek egy idő után, hogy a tanulás néha kevés egy jó jegyhez nálunk.
Meg gondolom sok családban az sem mindegy, hogy esetleg átkerül-e a gyerek költségtérítésesre, mennyi ösztöndíjat kap, mennyit kell otthonról adni neki - ilyen tekintetben azért érthető, hogy közük van hozzá. De normális családban akkor sem kell titkot csinálni ebből, ha teljesen saját kontóra csinálja az ember - persze vannak nem normális családok is, ez tény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!