Az apám depressziós. Mit tegyek?
A depressziója elsősorban a hihetetlen passzivitásában, mindennapi rosszkedvűségében, szótlanságában nyilvánul meg. Ha meg is szólal -nagyon szűkszavúan és halkan- csak panaszkodik. Nem lehet vele beszélni; már az is erőfeszítés tőle, hogy kinyögjön egy "igen"-t vagy "nem"-et-. Azt, hogy nincsenek barátai, ezek után gondolom mondanom sem kell. Rám nézve is negatív hatással van a viselkedése. Régen nem ilyen volt, pár hónapja kezdődött, és semmi kiváltó okról nem tudok. Ketten lakunk, és bevallom -habár tudom, nem szép, de- teljesen megutáltam, sőt, hogy szélsőséges legyek: meggyűlöltem őt. Ennek ellenére mindenképp segíteni szeretnék neki valahogy, ehhez kérem tanácsotokat. Hogy kezdjek bele?
Egyébként 46 éves.
Szar a világ és ő rájött erre...!!!!!.....tökéletesen igaz,hacsak nem egy titkos románc,szakítás van a háttérbe!
Ha az 1.,akkor a törődésed,a kimutatott hálád azért,h egyedül megállta eddig a helyét az élet nehézségei között téged felnevelve,dolgozva,számlákat fizetve.
Kérdezted már mi van rá ilyen hatással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!