Ti falaznátok a lányotoknak, ha közben kedvelnétek a barátját?
19 éves lányom van, 2,5 éve van együtt a barátjával. Nagyon rendes fiú, igazán megszerettem őt. Viszont úgy látom, hogy a lányom nem boldog mellette. Neki igazán sose szabtunk szabályokat a férjemmel, sose volt eltíltva a barátnőitól, hisz nem volt rá szükség. De a barátja nem ilyen. Ő szereti tudni, hogy mit csinál, ha nincs vele, kivel van, hol van..stb. Nem mehet a lányom nélküle nagyon el itthonról, ami jogosan zavarhatja a lányomat.
Van egy barátnője, akit a fiú nem kedvel és egyáltalán nem engedi, hogy találkozzanak. A lánynak hétfőn halt meg az apukája és a lányom mellette szeretne lenni, ezért a barátjának az mondta, hogy velem jön a mamájához és ott alszunk ma. Azt kérte, hogy mondjam azt, ha felhív megkérdezni, hogy velem van-e, hogy igen.
Őszintén nem szeretem, hogy hazudik neki, azt meg főleg, hogy belekever, de most talán kivételt kellene tennem és falathatnék neki. Mit gondoltok?
megdöbbenve olvastam ezt a kérdést.
annyi világosan látszik belőle, hogy még a kérdező is fél a fiútól.
teljesen természetesnek veszi, hogy a fiú megtilt dolgokat a lányának. mintha ez valami természetes alaphelyzet lenne, amihez muszáj alkalmazkodni.
nem is sajnálod a lányodat, kérdező.
ha valaki ilyet tenne a gyerekemmel, már évekkel ezelőtt páros lábbal rúgtam volna ki az életünkből.
NEM, nem falaznék!
Mi az, hogy a fiú felhív téged, és leellenörzi hogy veled van a lányod vagy sem?? Komolyan, mint ahogy már írta valaki, ebben a családban nincs egy épeszü ember sem? Mindenki normálisnak tartja, hogy ellenőrzi a lányodat és megtiltneki dolgokat? Mi az, hogy nélküle nem mehet el sehova a lányod? Ez már lelki terror. Jaaa, hogy szereti? És akkor legközelebb ha mégis megtesz valamit a lányod amit a fiú nem enged meg, és megveri, akkor is belenyugszol, hogy de hát szereti?
Nem falaznék neki, ellenben alaposan kiosztanám a helyedben, megmondanám mit gondolok az elmebeteg viselkedéséről.
Ülj le, beszélgess el a lányoddal, hogy ez a fiú nem normális. Fiatal még, lehet naiv is, lehet azt hiszi, ilyen egy normális párkapcsolat. Magyarázd el neki, hogy ez nagyon nem jó. Küldje el a fiút, segíts neki ebben, allj mellé, támogasd. Nem is értem mit kedvelsz benne. Hogy már szinte családtag nálatok, nem számít. Majd lesz más, aki szintén az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!