Mit tegyek, ha a szüleim nem engedik, hogy letöltsem a Sims-et, pedig az öccsémmel mindketten nagyon szeretnénk?
Megkérdeztem anyukámat, hogy elkérhetem-e a Sims-et az egyik barátnőmtől, hogy letöltsem. Azt mondta, hogy nem lehet, mert függő leszek, meg rosszat tesz a hátamnak és a szememnek. Már mondtam neki, hogy ez nem igaz, meg cserébe csinálok házimunkát is, de nem engedett. Az a baja, hogy volt egy előző játék (Hay Day), amivel elég sokat játszottam (nem is tagadom) és az neki nagyon rossz "élmény" volt. Mondtam anyukámnak, hogy azt tényleg túlzásba vittem, és ezzel nem játszanék annyit. Ez a próbálkozásom is sikertelen volt...
Mit mondjak neki, vagy mit tegyek? Van valami ötletetek? Kérlek SEGÍTSETEK!! A válaszokat előre is köszi!:)
És azzal mi a gond, ha valaki a számítógépen játszik?
Mármint most komolyan, szórakoztatóak, érdekesek, tudnak tanítani, filozófiai dolgokat is felvet jópár, stb, csak meg kell találni a megfelelőt, ami érdekel.
Bár manapság szokás úgy elítélni valamit, hogy ki sem próbálták.
17
Nem mondom, hogy nincs igazad, de tudunk ez ellen tenni valamit? Sajnos már a legtöbb dolog csak elektronikusan elérhető.
Ráadásul én nem is azt mondom, hogy az embernek ez mellett ne legyen élete, de az, hogy napi 1-2 órára leül az ember kikapcsolódni egy számítógépes/konzolos játék elé, azzal szerintem nincs semmi gond.
Semmi gond nincs abból, ha valaki délelőtt vagy délután odaül a gép elé és játszik egy kicsit. Én így nőttem fel. A "csapongó" életem csak most kezdődik, kb. 1 éve járok el haverokkal esténként. Előtte csak focizni szoktunk.
18/f
Koszonom a sok sok valaszt!:)
(14/L vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!