Szülők nagyon kiakadnátok ha a fiatok házassága egy év után tönkremenne?
nyilván csalódott lennék. és nem is érteném,hogy miért házasodtak akkor össze. nyilván ha tizen-huszon év után megromlik a házasság,az nem látható előre. de azért 1 év nem olyan sok, ha már is másba szeretett bele,akkor tényleg nem tudnám megérteni,hogy miért vette el azt a nőt?
de természetesen a gyerekem marad attól még.. úgyhogy nem szólnék semmit,ha el akar válni akkor elakar. nem szólnék bele. de azért legközelebb mielőtt házasságra adja a fejét megint, szólnék,hogy alaposan gondolja át.
kiváncsi lennék amúgy,hogy hány év után házasodott?
szerintem nem azzal van a baj,hogyha valaki fialaton házasodik..inkább azzal,hogyha rövid kapcsolat után.. és amúgy pont a huszonévesekre jellemző,hogy több év kapcsolat után házasodnak..a harmincas korosztály sok esetben pár hónap után összeházasodik..azért nekem ne mondja senki,hogy ez jobb..
én pl 17 éves korom óta vagyok együtt a párommal. együtt nőttünk fel,együtt éltünk át minden "sorsfordító" eseményt. iskolák elvégzése,első munkahely,első autóvásárlás,lakás stb.. sok mindenen keresztül mentünk. és most tervezzük az esküvőt az 5. évfordulónkra. nem tartom korainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!