Szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
A történet úgy kezdödőtt, hogy kivittem a szobámból a testvérem egerét, és átkiáltottam neki, hogy vidd ki! de ne mvitte ezért vittem én. És kiesett a kezemből, sé jött az anyám ,hogy mi rongálom a testvérem cuccát, idióta vagyok, aztá nfogta az egeret és a falhoz vágta, teljes erőből. Aztán erősen megrázott, mondta hogy nem megyünk el a fogszabályzómért, mert így viselkedek, persze én közbe magyaráztam ,hogy mi történt, ne mis értettem hogy miért van így kiakadva. Ezután nagyon sírtam, a fogszabályzót is már vártam ,olyan is történt, hogy valami félreértés volt köztünk, és azt mondtam oké ,aztán megkérdezte hogy mit mondtam, mondtam hogy azt, hogy oké, erre ő: nem, azt montad, hogy idióta! és még hazudsz is! ezután is nagyon sírtam. A testvéremmel jól emgvagyunk, sokat játszunk egy játékka legyütt mostanában, csak akkor szoktunk összekapni amikor valami történik, és rám fogja. de olyan szinten, hogy miatta veszett össze anyával, miattam utálja őt, holott akkor anya semmit nem csinált vele. Aztán a testvérem feldobja a palacsinát a testőre és azt is rámfogja xD ezen röhögtem mondjuk.2016. jún. 22. 17:28
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként jól megvagyunk, ilyen csak ritkán szokott lenni, nincsenek amúgy problémáink, csak a testvérem egy csomó mindent kap, én meg semmit. Szóval (jó, lehet azt mondani, hogy örüljek annak, amit kapok, örülök is, csak nem értem) kifestették a szobámat, és az összes bútort én vettem meg bele, így is ne mtudom seho ltárolni a ruháimat, nyár végén veszem meg a szekrényt, 15 ezer forint. míg a testvéremnek az egész szobát, új bútorokkal megvették. Vagyis anyukám ,mert azt a pénzt, amiből veszek dolgokat, apukámtól kapom, elváltak, és apukám adja ugye a zsebpénzt, heti 1000 forint, de értitek, egy évben kb. 52000-et kapok, szóval ez nem olyan sok (bár így is elég) amennyinek tűnik
2016. jún. 22. 17:34
2/7 TheGunner válasza:
Hány éves vagy Te és a tesód? Az ilyen pénzügyes dolgokban csak akkor lehet reális dolgokat mondani, ha ezt az információt tudjuk :)
3/7 anonim válasza:
Ugye számítógépes egér volt, és nem kisállat? :o
4/7 anonim válasza:
Hatt már bocsi de a leirtakbol nagyon úgy tűnik hogy anyukád "kicsit" hirtelenharagu. Próbáltam szépen fogalmazni... deh ugye számítógépes egér volt?! Mert ha nem akkor az nagyon,nagyon morbid.
5/7 anonim válasza:
"És kiesett a kezemből, sé jött az anyám ,hogy mi rongálom a testvérem cuccát"
Szerintem számítógépes egérről van szó, ugyan is az egér nem cucc és nem lehet rongálni.
6/7 anonim válasza:
Nyári szünetbe javíts a helyesírásodon
7/7 A kérdező kommentje:
13, a tesóm 9. Igen, számítógépes egér volt :D #6 szerintem a legtöbb hiba amit felfedezni véltél, az elírás.. :/
2016. jún. 23. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!