Egyetemisták, fősulisok, ti mennyi zsebpénzt kaptok szülőktől?
Most nyáron dolgozok is,de amúgy suli mellett is 20-20 ezret kapok szülőktől havonta és tekintve,hogy lényegében 500 ezer nettó fölött keresnek fejenként,ezt rohadt kevésnek tartom(ebből fizetem a bérleteimet és még sokmás mindent,amiket szerintem nem a zsebpénzemből kéne..).
Ti mennyit kaptok?
20L
De akkor aruld mar el hogy mire kell a penz amirol nem lehet beszelni...
Amugy meg a forditos munkabol arra gondolok hogy BTKs vagy.. en ket egyetem bolcseszkarara is jartam es tudtam mellette melozni. Minden csak akarat kerdese
Nincs fix összeg. Általában megkérdezik mennyi kell és akkor annyit kapok.
Egyébként nem tudom miféle emberek írogatnak itt gyakorin, mert itt 90%-ban csak azt látom, hogy "takarodjál dolgozni". Közben a saját környezetemben azt látom, hogy a szülők támogatják a gyereküket/gyerekeiket, segítik, nem pedig hátráltatják őket. De ezek szerint csak én élek ilyen fura helyen...
A piros kézzel lehet lepontozni. :)
Ha már felnőtt vagy akk itt az ideje h a saját labadra állj. Te is ilyen kis elkényeztetett kisgyerek lehetsz akinek ha már kicsit is kényelmetlen valami akkor sír a szája
Vannak emberek nem is kevesen akinek senki nem segít
Nyilván ezt te nem tudod aterezni mert minden a sgged alatt van
Dolgozzál csak, meg kell szokni mert lehet hogy később már nem lesz ott anyuka apuka
Havi 40 ezer forintból,szerinted úgy élek,mint aki elkényeztetett?:) Tudom,hogy sokan rossz helyzetben vannak,de épp ezaz,hogy az én szüleim nem...akkor minek tesznek úgy,mintha rossz helyzetben lennénk.
És írtam már,hogy dolgoztam és most is dolgozok,nem vagyok elkényeztetett,csak te vagy irigy #17
itthon lakok egyetem alatt. eltartanak. van mit ennem,van hol laknom. ennyi. zsebpénzt nem kapok.
pl most mennem kellett egyik tárgyból 3.jára is vizsgázni.azt már magamnak álltam, meg a sulis költségeket. de a rezsibe nem kell beleadnom,mesterképzés végéig sem.
20l
Mert talan a szuleid probaljak megtanitani a penz erteket? Attol hogy sokat keresnek nem ok hogyte tobbet kolts. Na es szerinted a zsebpenzt mire kapod ha nem epp berletre meg hasonlok?
Nyugi, majd leszel te is szulo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!