Miért olyan nagy baj, ha nem vállalok már idén diákmunkát? 16/F
Úgy volt, hogy idén nyáron dolgozni fogok, de egy aztán meggondoltam magam. Rengeteg programom lesz nyáron, nem nagyon férne bele munka is, majd ráér jövőre is,végül is akkor is csak 17 leszek...
Erre anyumék elkezdtek velem veszekedni, hogy "mi ez hogy nem dolgozok,büdös nekem a munka?",meg hogy "ők már az én időmben végigmelózták a nyarat". Értem én, hogy örültek volna, ha diákmunkázok egy keveset, de nem értem miért kell ebből akkora problémát csinálni...
rengeteg program:másfél hetes külföldi nyaralás, 1 vagy 2 hét a Balatonon, 1 hét nagymamánál, ezenkívül szeretnék még a barátaimmal is lenni valamennyit.
Úgy gondoltam,mivel alig leszek otthon(kb. a nyár fele), nem nagyon férne bele diákmunka, főleg mivel a legtöbbhöz olyanokat vesznek fel,akik sok hetet tudnak vállalni.
A szüleid arra számítottak hogy mész, és mivel hirtelen meggondoltad magad kiakadtak.
Szerintem hagyd, majd lenyugodnak. Majd következõre csinálod.
11.57-es
Nem szokásom lepontozni senkit,most is mindenki válaszát "hasznosnak" jelöltem...:)
Ja és köszönöm az eddigi válaszokat!
6. Nem feltétlenül a kérdező pontozza le
Kérdező, nem lehet, hogy az a bajuk ezzel, hogy ok adnak pénzt mindenre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!