Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nagy baj, ha nem...

Miért olyan nagy baj, ha nem vállalok már idén diákmunkát? 16/F

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy idén nyáron dolgozni fogok, de egy aztán meggondoltam magam. Rengeteg programom lesz nyáron, nem nagyon férne bele munka is, majd ráér jövőre is,végül is akkor is csak 17 leszek...

Erre anyumék elkezdtek velem veszekedni, hogy "mi ez hogy nem dolgozok,büdös nekem a munka?",meg hogy "ők már az én időmben végigmelózták a nyarat". Értem én, hogy örültek volna, ha diákmunkázok egy keveset, de nem értem miért kell ebből akkora problémát csinálni...

2016. jún. 23. 11:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
41%
Ha a "rengeteg programodat" a saját pénzedből fedezed nem a szüleidén, vagy amit a családtól kaptál, akkor ok.
2016. jún. 23. 11:44
 2/33 anonim ***** válasza:
25%
Majd megérted, amikor te keresed meg a kenyér árát.
2016. jún. 23. 11:44
 3/33 anonim válasza:
70%
Ezt én se értem...dolgozhatunk még eleget az életben,még fiatalok vagyunk élvezzük az életet!!!
2016. jún. 23. 11:46
 4/33 A kérdező kommentje:

rengeteg program:másfél hetes külföldi nyaralás, 1 vagy 2 hét a Balatonon, 1 hét nagymamánál, ezenkívül szeretnék még a barátaimmal is lenni valamennyit.

Úgy gondoltam,mivel alig leszek otthon(kb. a nyár fele), nem nagyon férne bele diákmunka, főleg mivel a legtöbbhöz olyanokat vesznek fel,akik sok hetet tudnak vállalni.

2016. jún. 23. 11:48
 5/33 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Olyant vesznek fel aki a jövőhéten tud menni 3 napot. Aztán a 2. hétre olyant vesznek fel, aki az első héten azt mondja a diákszövetkezetnek, hogy a következő héten tudnak menni 4 napot...
2016. jún. 23. 11:54
 6/33 anonim ***** válasza:
46%
Minek teszel fel egy kérdést, ha lepontozod azt, aki nem úgy gondolja, ahogy te? Vicces vagy.
2016. jún. 23. 11:57
 7/33 anonim ***** válasza:
89%

A szüleid arra számítottak hogy mész, és mivel hirtelen meggondoltad magad kiakadtak.

Szerintem hagyd, majd lenyugodnak. Majd következõre csinálod.

2016. jún. 23. 12:01
 8/33 A kérdező kommentje:

11.57-es

Nem szokásom lepontozni senkit,most is mindenki válaszát "hasznosnak" jelöltem...:)

Ja és köszönöm az eddigi válaszokat!

2016. jún. 23. 12:02
 9/33 anonim ***** válasza:
78%

6. Nem feltétlenül a kérdező pontozza le

Kérdező, nem lehet, hogy az a bajuk ezzel, hogy ok adnak pénzt mindenre?

2016. jún. 23. 12:03
 10/33 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyenek,akik a 16 éves gyereket küldik dolgozni,azok ostoba prolik.
2016. jún. 23. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!