70. 000-ből megélni?
Figyelt kérdés
Meg tudok élni ennyiből egyedül, albérletben? Anyám nem engedi, hogy az üres lakásunkban legyek mondván ők is megvannak nekem miért nem jó. Jó, de eléggé kontrollálni akar most is, hogy 20 is elmúltam, de előtte csak rosszabb volt. Nem éltem soha olyan életet, ami miatt bizalmatlannak kellene lennie. Ennyi, szóval meg lehet-e ennyiből élni, spórolninazt tudok?2016. jún. 25. 14:50
1/18 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy jó ötlet 70 ezer forinttal albérletbe költözni. Persze megteheted,tanulópénznek jó lesz. Úgy is bármit mondunk. Míg a magad kárán nem tanulsz. ...
2/18 anonim válasza:
"Meg tudok élni ennyiből egyedül, albérletben? "
Nem. Egyedül semmiképpen, mert igen magasak a bérleti árak. Bár nem írtad, hol, az ország mely részén?
70 ezerből megélni még másokkal együtt lakást/szobát bérelve sem lenne könnyű. Nézz utána, mi mennyibe kerül, próbáld meg otthon 1 hónapig a kajádat magadnak megvenni és igen gyorsan rá fogsz jönni, hogy albérlettel együtt ez nem fog menni...
4/18 anonim válasza:
Egyetemisták ezrei élnek meg ennyiből vagy ennél kevesebből, miközben szobát bérelnek. Vidéken egész lakásra is elég.
5/18 anonim válasza:
Gyere ki kulfoldre. Az elso honapban az utcan fogsz aludni, enni is alig fogsz tudni. Nekem is igy volt. De utana en legelosszor felszolgalo/mixer lettem. Utana egy ev mulva megduplaztak a bert. Ekkor.mar 2000 ezer dollart kaptam. Ami magyarorszagon soknak tunik de itt elment az alberletre. Amerikaban vagyok. Anyad sem fog tudni kontrollálni
6/18 A kérdező kommentje:
Nincs kezdőtőkém a külföldhöz de nem zárom ki a kiköltözést.
2016. jún. 25. 15:23
7/18 anonim válasza:
nem lehet megélni minimálbérből. ezért kell tanulni valamilyen szakmát legalább. maga az albérlet ára is elvinné a pénzt. rezsi, kaja? kaució?
max egyetemistákkal tudnál szobát bérelni. de szerintem inkább tanulj valamit, amíg még otthon élsz könnyebb. hogy ne keress 70ezret a további 40 évben.
8/18 A kérdező kommentje:
Szeretnék tanulni, de akkor mikor lesz családom, hisz ami engem érdekel az 5 év tanulást jelent leszek 30 mire befejezem? Tanácstalan vagyok sajnos, a szivem a szakom felé húz de az éveim is telnek. Nem szeretnék éveket elvesztegetni.
2016. jún. 25. 15:45
9/18 A kérdező kommentje:
Ami engem érdekel, azt itthon nem tudom.tanulni, tehát költöznöm kellene mindenképp.
2016. jún. 25. 15:47
10/18 anonim válasza:
Mi az ami erdekel es itthon nem lehet tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!