Hogyan beszéljem meg a szüleimnel, hogy engedjenek el?
A barátommal tervezgetjük, hogy elmegyűnk nyaralni együtt valahova pár napra. Mind a ketten idén érettségiztünk és mivel az elmúlt időszakban nem annyira tudtunk együtt lenni, mert lefoglalt a suli, így szeretnénk elmenni valahova. Csak eddig szülein nemigen akartak elengedni sehova. Pl ott szerettem volna aludni az egyik barátnőmmél, de nem engedték meg. Nagyon sokszor előfordult, hogy barátommal sem akartak elengedni sehova, így gondolom most sem lenne másképp.
Ha éppen azon aggódnak, akkor biztosítani tudom őket, hogy már lefeküdtünk párszor és tudunk védekezni, szerintem ez alap.
Tehát komolyan nem értem, hogy miért akarnak ennyire visszatartani. Tudom, 18 vagyok és ezért nem kell az engedélyük, de azért mégis jó lenne úgy elmenni, hogy nem veszekszünk, hanem megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!