Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van anyumból! Mit tegyek?

Elegem van anyumból! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Semmit nem enged meg. Nem engedi meg a szobacicát sem, mert szerinte minden tiszta szőr lesz. DEHÁT NEM ÉRTI MEG HOGY TAKARÍTANÉK A MACSKA UTÁN?! Komolyan, most is be vagyok zárkózva a szobába, és már kést is hoztam be, hogy véget vessek a szenvedésnek. Azt se engedi, hogy csináljak magamnak sütit. NEM VAGYUNK SZEGÉNYEK! Mindent biztosítanék a cicának, nekem is van pénzem. Már élni sem akarok! Mit tehetnék?

2016. jún. 28. 13:24
1 2
 11/19 anonim válasza:
96%

Életem! Szedd össze magad! Süssetek sütit úgy, hogy te csinálod ő pedig felügyel, így meg tudja állapítani, hogy képes vagy rá, és talán utána már engedni fogja, hogy egyedül csináld.

Ami a macskát illeti, meg kell értened, hogy az nem úgy működik, hogy neked van macskád és kész. Mivel együtt laktok ugyanúgy hatással van az ő életére is. Amíg nem tudsz a saját lábadra állni (nem arra gondolok, hogy menj férjhez, az 18 évesen is borzalmas ötlet!)addig az ilyen dolgokról ő dönt.

Extraként azt tanácsolnám, hogy írd le magadnak a kérdést amit feltettél ide, rakd el valahova, ahol meg fogod találni és pár év múlva olvasd vissza. Kicsit más lesz majd a reakciód, ha érettebb leszel.

2016. jún. 28. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Meglehet csak az idő múlása ellen tiltakozik anyukád. Vagyis azt szeretné ha örökre 6 év körüli kislány maradnál, aki még nem süt sütit hanem az anyja majd süt neki. Néha nehéz a szülőnek felfogni ha a gyereke kezd felnőtt lenni vagy ha kissé önállósodni szeretne.
2016. jún. 28. 13:51
 13/19 anonim válasza:
37%
Meg mindig utolsó. 13 vagyok ertem en, de nagyon nem tehetsz semmit ellene. Ha azt akarja, hogy 'kimenj a levegőre' akkor legalább a városba engedjen ki sétálni titeket. Beszélj vele! Engem meg azzal basztat, hogy miért nem megyek el senkivel se.... Ha nem megy foglald el magad es nézz sorozatot, mert innen könnyű depisnek lenni. DE A KES HELYE AZ EVŐESZKÖZÖK KÖZÖTT VAN! HA VAGDOSOD MAGAD AZZAL SEMMIT NEM ÉRSZ EL!
2016. jún. 28. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

És mi gátol abban, hogy használd az írónői vénád?:D

Ha macskás nincs, attól még az írást gyakorolható. Kiülsz egy füzettel a levegőre, amibe tudsz jegyzetelni, akkor nem tud belekötni abba, hogy benn gubbasztasz;D

2016. jún. 28. 13:56
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj meg de amig te veget akarsz vetni az eletednek a miatt mert anyad nem hagyja hogy macskat tarts vagy mert nem csinalhatsz bogressutit a mikroban addi masok arrol almodoznak hogy talan egyszee ujra labra allhatnak vagy lessz vegre teto a fejuk folott. Nagyon elkenyesztetett egy p*csa vagy hallod.es melleje meg nem normalis. Ne legyen ilyen feltunesi viszketegseged
2016. jún. 28. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell az engedélye ahhoz hogy sütit süss.
2016. jún. 28. 14:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mond meg anyudnak, hogy vállalod hogy a macsakaalom a te szobádban legyen, naponta végigporszívózod a lakást a szőrök miatt, nem kell többé zsebpénz, új ruhák, csak ha kinősz valamit és elég a turis, hiszen tudod hogy az a pénz kell a macska etetésére és gyógyszerezésére, vizsgálatokra. Mi most hagytunk ott a mi állatorvosunknál majdnem 50 ezret... Normális macskakaja, macskasampon, alom, alomfertőtlenítő, macsakajátékok is benne vannak legalább havi 10 ezerbe, és akkor még nem mondtam sokat, és még nem volt beteg, nem kellett oltás, nem volt műtve... ki állná ezeket a költségeket? Az állattartás nagy felelősség, nem merül ki annyiban hogy néha megsimogatod és adsz neki valami legolcsóbb rossz minőségű tápot.
2016. jún. 28. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Jó érzés munkából hazaérni és unatkozó tiniket olvasni :D

Nekem is van 2 macskám, holnap munka helyett az egyiket viszem chipeltetni, mert "okos" macskaajtót kell vennem az idegen macskák miatt, ami elég drága, úgyhogy e hónapban is száraz kenyeret eszünk :D Elég drága dolog a macska, nekünk eddig egy kisebb vagyonba került. Persze szeretjük őket:)

2016. jún. 28. 15:15
 19/19 anonim válasza:

Szia! Szerintem két dolog van. Az egyik az hogy anyukád jó dolgában már nem tudja hogy mit kezdjen magával, a másik pedig hogy most éppen szeretnél egy macskát. Ezt a két dolgot egymás után, és ebben a sorrendben kell kezelni. Javasolom hogy beszélgess erről az apukáddal és kérd meg hogy segítsen neked.

Egyéb dolgokban:

- Tessék kimenni a lakásból! Szép nyári idő van, és nincsenek kötelezettségeid, hát használd ki!

- A kést meg az ilyen hülyeségeket felejtsd el! Az Élet ennél sokkal szebb!

- Ha most nem lehet macskád, ne keseredj el! Így csak sokkal jobban fogsz ragaszkodni ahhoz a cicushoz, akit majd önálló felnőttként fogadsz be.

- 18 évesen férjhez menni és gyereket szülni? Ugyanmár! A Világ hatalmas és érdekes, először fedezd fel!

2016. júl. 2. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!