Elegem van anyumból! Mit tegyek?
Életem! Szedd össze magad! Süssetek sütit úgy, hogy te csinálod ő pedig felügyel, így meg tudja állapítani, hogy képes vagy rá, és talán utána már engedni fogja, hogy egyedül csináld.
Ami a macskát illeti, meg kell értened, hogy az nem úgy működik, hogy neked van macskád és kész. Mivel együtt laktok ugyanúgy hatással van az ő életére is. Amíg nem tudsz a saját lábadra állni (nem arra gondolok, hogy menj férjhez, az 18 évesen is borzalmas ötlet!)addig az ilyen dolgokról ő dönt.
Extraként azt tanácsolnám, hogy írd le magadnak a kérdést amit feltettél ide, rakd el valahova, ahol meg fogod találni és pár év múlva olvasd vissza. Kicsit más lesz majd a reakciód, ha érettebb leszel.
És mi gátol abban, hogy használd az írónői vénád?:D
Ha macskás nincs, attól még az írást gyakorolható. Kiülsz egy füzettel a levegőre, amibe tudsz jegyzetelni, akkor nem tud belekötni abba, hogy benn gubbasztasz;D
Jó érzés munkából hazaérni és unatkozó tiniket olvasni :D
Nekem is van 2 macskám, holnap munka helyett az egyiket viszem chipeltetni, mert "okos" macskaajtót kell vennem az idegen macskák miatt, ami elég drága, úgyhogy e hónapban is száraz kenyeret eszünk :D Elég drága dolog a macska, nekünk eddig egy kisebb vagyonba került. Persze szeretjük őket:)
Szia! Szerintem két dolog van. Az egyik az hogy anyukád jó dolgában már nem tudja hogy mit kezdjen magával, a másik pedig hogy most éppen szeretnél egy macskát. Ezt a két dolgot egymás után, és ebben a sorrendben kell kezelni. Javasolom hogy beszélgess erről az apukáddal és kérd meg hogy segítsen neked.
Egyéb dolgokban:
- Tessék kimenni a lakásból! Szép nyári idő van, és nincsenek kötelezettségeid, hát használd ki!
- A kést meg az ilyen hülyeségeket felejtsd el! Az Élet ennél sokkal szebb!
- Ha most nem lehet macskád, ne keseredj el! Így csak sokkal jobban fogsz ragaszkodni ahhoz a cicushoz, akit majd önálló felnőttként fogadsz be.
- 18 évesen férjhez menni és gyereket szülni? Ugyanmár! A Világ hatalmas és érdekes, először fedezd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!