Egy fiatal gyereket, érdemes korán az őszinte tények elé állítani?
Adott a családban egy közel 9 éves fiúgyerek aki eléggé érdeklődő, tehát már agyban közel jár egy 13-14 éveshez.
Az apja olyan aki mindig őszinte akár idegenhez, akár családtaghoz, ha valamit mond az úgy is van, és nem kell visszakérdezni hogy "Ne butáskodj, ugye csak viccelsz?"
Korábban együtt utaztunk páran a Parlament mellett, amikor az Apa szólt a fiúnak, hogy "Ha kinézel jobbra, látni fogod hogy ebben az épületben vannak a rablók, bűnözők, ez a bűnözés egyeteme, fogd fel így"
Ezzel én is egyetértek, és gondolom elég sokan, szerintem a gyerek lelkének is jobb ha most ismertetik meg vele az ilyesmit, és nem később csalódik, azokban akiket olyan "komoly, fontos" embernek tartanak.
Ez vélemény, nem tény. Tény akkor lenne, ha megfelelő adatokkal bizonyítaná és alátámasztaná. Ha ilyen adatai vannak, akkor azt szerintem el lehet magyarázni egy ekkora gyereknek is. Ha nem támasztotta alá, akkor az apa csak a saját véleményét közölte, amit hamis módon tényként adott elő.
Mindenképp károsnak érzem ezt.
"amelyet most esetleg reálisak, de később változhatnak"
ez valami vicc?
a politikus mindig is lopni fog.
1-2 kivétel talán lesz ahogy most is
21:23...Két kérdés nagyokos.
Hogy jön képbe a diploma?
Ki védi a kormányt?
De gondolom te is azok közé tartozol, akik esti mese helyett is kuruc infót meg népszavát olvasnak a gyereknek.
Talán nem kéne így...
Viszont má' mé' ne, ha a nem iskolával összefüggő létesítmény átadásakor (sokszor ugyanazt többször is...) ovisok, vagy kisiskolások tartják a szalagot, amit a tiszteletre méltó(?) politikus bácsi vág át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!