Anyukák! Ti oda adnátok a gyereketeknek a naplótokat?
Most nyilván olyanok válasza érdekel, akik vezetnek naplót.
Azt, hogy odaadni, úgy gondoltam, hogy amikor a gyerek már nagyobb és mondjuk csak azt a naplót adni, amit az ö korában írtatok.
Indoklást is írjatok!
Köszi.
Érdekes, hogy különbözőek a vélemények. :)
Én nem gondolom azt, hogy a gyerekre rossz hatással lenne, ha olyat olvasna az anyjukkájáról, amire ő maga nem büszke. Szerintem ezzel még nem mutatna példát, sőt, valószínűleg az is le van írva a naplóba, hogy mi lett a sok "hülyeség" következménye.
Egyébként én szerintem örültem volna annak, ha anyának van egy naplója, és ide adja azt nekem. Így csak egy babanaplóra futotta, de azt se írta tele, viszont azt a néhány oldalt is olyan jó volt elolvasni, arról, hogy mennyire szeret és örült nekem. :D Az meg végképp tetszett, hogy néhányszor az én nevemben fogalmazva írta meg. Nem tudom, mi célból kezdhette el írni és végül miért hagyta abba. Nekem sose adta ide, csak én találtam meg véletlenül én meg magamtól nem kérdeztem rá...
Egyébként a tinik nem a szüleiknek szeretnek kitárulkozni, így a szülő sem tud segíteni. Ellenben ha a tini látja, hogy hasonlón ment keresztül az anyuja is, szerintem bátrabban kérne tanácsot, nem?
Kilenc eves koromtol irtam naplot, az utolso bejegyzes anyukam halalarol szol, 28 eves korombol.
Nem fogom odaadni a gyerekeimnek, mert durva, sotet dolgok vannak benne, bantalmazasrol, eroszakrol.
Az en gyerekeimnek nem kell ilyeneket atelni, es nem is szeretnem, ha tudnak, h nekem kellett. A nagyobbik valamennyit tud, de csak erintolegesen meseltem neki, ennel tobbet nem is fogok elmondani. A naplok megvannak, meg nem tudtam eldonteni, h megsemmitsem-e oket, halalom utan elolvashatjak v sem. Meg raerek, remelem ezt eldonteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!