Szerintetek menjek vagy inkább ne?
Ne menj szerintem se, ha még nem állsz készen.
Főleg, ha ilyen abnormális családod van.
A helyedben akkor coming outolnék, ha betöltöttem a 18-at és van hova költöznöm :(
Nagyon sajnálom a helyzetedet.
Tömeg közepén nem fog látni senki + teszel egy napszemüveget. Én menetkísérőként voltam, és a szüleim nem látták, pedig direkt kerestek is, mert tudták, hogy megyek. Én se találtam még magam egyetlen képen vagy videón sem.
A híradónak az ellentüntetők érdekesebbek. ;)
tényleg felveszel egy kalapot meg szemüveget és mondjuk nem a saját ruháidba mész,akkor biztosan nem szúrnak ki. de amúgy sem hiszem.
de ha mégis kiszúrnának a tömegben,akkor elmondanád,hogy szolidaritásból vonultál fel . sokan vannak ott,akik teljesen heterok, mégis mennek a felvonulókkal.
de idővel úgyis el kell mondanod nekik. 25-30 évesen legkésőbb fel fog tűnni nekik úgy is,hogy egy darab barátnőt nem mutattál még be otthon, ellenben sok időt töltesz Józsikával..
szerintem jobb az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!