Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek menjek vagy...

Szerintetek menjek vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
17 éves meleg fiú vagyok, szeretnék elmenni a Budapest Pride felvonulásra. De ha a szüleim a TV/internet bármin keresztül meglátnák hogy én ott voltam, azonnal kitagadnának... és emiatt eléggé félek elmenni.. Meg ugye hazudnom kéne arról, hogy hova megyek.. ( nem szeretek nekik hazudni, nem is tudom mit mondhatnék)
2016. júl. 2. 07:45
 1/7 anonim válasza:
100%
Életed végéig nem hazudhatsz sajnos! :-( Sajnálom, h így állnak hozzád a szüleid, írnék okosat, de ebben a szituban nagyon nehéz!
2016. júl. 2. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha félsz hogy lebuksz ne menj el, vagy mondhatod hogy azért voltál csak ott mert támogatod a melegek jogait stb. De tény, hogy előbb-utóbb el kell nekik mondanod az igazságot.
2016. júl. 2. 07:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem állsz készen a comming outra, ne menj!
2016. júl. 2. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne menj szerintem se, ha még nem állsz készen.

Főleg, ha ilyen abnormális családod van.

A helyedben akkor coming outolnék, ha betöltöttem a 18-at és van hova költöznöm :(

Nagyon sajnálom a helyzetedet.

2016. júl. 2. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tömeg közepén nem fog látni senki + teszel egy napszemüveget. Én menetkísérőként voltam, és a szüleim nem látták, pedig direkt kerestek is, mert tudták, hogy megyek. Én se találtam még magam egyetlen képen vagy videón sem.

A híradónak az ellentüntetők érdekesebbek. ;)

2016. júl. 2. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

tényleg felveszel egy kalapot meg szemüveget és mondjuk nem a saját ruháidba mész,akkor biztosan nem szúrnak ki. de amúgy sem hiszem.

de ha mégis kiszúrnának a tömegben,akkor elmondanád,hogy szolidaritásból vonultál fel . sokan vannak ott,akik teljesen heterok, mégis mennek a felvonulókkal.

de idővel úgyis el kell mondanod nekik. 25-30 évesen legkésőbb fel fog tűnni nekik úgy is,hogy egy darab barátnőt nem mutattál még be otthon, ellenben sok időt töltesz Józsikával..

szerintem jobb az őszinteség.

2016. júl. 2. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
voltál? :)
2016. júl. 2. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!