Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam egy külföldi állásajánl...

Kaptam egy külföldi állásajánlatot Ausztriában. De a családom a gyerekeket, hogy hagyhattnám itthon? Mit tegyek? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nincs megtakarításunk semmi.Van házunk autónk persze hitelre. Nincs elmaradásunk sehová. De nem tudunk egyről a kettőre lépni. Most mehetnék külföldre dolgozni. Egy év is lehet mire ki tudna jönni a családom akket nagyon szeretek. Mit tegyek? Maradjak vagy menjek ki? Tanácstalan vagyok. Köszi a válaszokat zöldet dobok mindenkinek. 30f

2016. júl. 3. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Az én szüleim is ezt csinálták. Apa németben dolgozott 1,5 évig azután a nővérem is kiköltözött, utána anyu cserélt a nőéremmel. A szüleim rendezték a dolgokat (mi addig a nagymamánál laktunk) és 2 év után az egész család ki költözött. Átlag emberek vagyunk szóval pénzügyileg a semmiből hozták ezt össze. Most van egy jó kis lakásunk és 2 autónk,sokkal több mindent megengedhetünk magunknak mint azelőtt. Már 2 éve itt élünk. Nem probléma mentes de megérte :)
2016. júl. 3. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Kimenék mindenképen ,gyerekekhez haza tudsz jönni minden hétvégén.
2016. júl. 3. 09:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
2016. júl. 3. 09:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 1 évre kimennék. Az alatt próbáljátok eladni a házat (nem baj ha olcsón, a lényeg, hogy megszabaduljatok a tartozásotoktól) és legyen lehetőségetek, Ausztriába költözni családostul. Sajnos muszáj, mert a hitel néhány év alatt, a megfelelő mennyiségű pénz nélkül feltudja őrleni az embert, és a családi légkört.

Itt a lehetőség, hogy jobbá tedd az életeteket.

2016. júl. 3. 16:52
 15/16 karador válasza:
Ugyan ebben a cipőben járunk:-) Te merre mész ?
2016. júl. 5. 21:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan vannak ebben a helyzetben, nem újdonság ma már kimenni oda dolgozni, inkább az a furcsa, ha van olyan család ahol senki nem dolgozik ott.

Hitel mellett az ésszerű az lenne ha kimennél. DE én a helyedben a feleségedet kérdezném meg, hogy ő bírja e majd egyedül a gyerekekkel, mert ha kimész hiába jössz haza hétvégén, nem tudsz besegíteni semmibe. Rá is nagy felelősség fog hárulni. Van e neki állása mellette ami még nehezebbé teszi? (Persze vannak egyedülálló nők akik így vannak, de ők kényszerből nem szabad választásból) Ezt gondoljátok át.

2016. júl. 22. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!