Kaptam egy külföldi állásajánlatot Ausztriában. De a családom a gyerekeket, hogy hagyhattnám itthon? Mit tegyek? Mit tennétek?
Én 1 évre kimennék. Az alatt próbáljátok eladni a házat (nem baj ha olcsón, a lényeg, hogy megszabaduljatok a tartozásotoktól) és legyen lehetőségetek, Ausztriába költözni családostul. Sajnos muszáj, mert a hitel néhány év alatt, a megfelelő mennyiségű pénz nélkül feltudja őrleni az embert, és a családi légkört.
Itt a lehetőség, hogy jobbá tedd az életeteket.
Nagyon sokan vannak ebben a helyzetben, nem újdonság ma már kimenni oda dolgozni, inkább az a furcsa, ha van olyan család ahol senki nem dolgozik ott.
Hitel mellett az ésszerű az lenne ha kimennél. DE én a helyedben a feleségedet kérdezném meg, hogy ő bírja e majd egyedül a gyerekekkel, mert ha kimész hiába jössz haza hétvégén, nem tudsz besegíteni semmibe. Rá is nagy felelősség fog hárulni. Van e neki állása mellette ami még nehezebbé teszi? (Persze vannak egyedülálló nők akik így vannak, de ők kényszerből nem szabad választásból) Ezt gondoljátok át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!