Oda kell-e adnom az apának a gyermekeim az 1 hetes nyári láthatásra a gyermekeim, ha ő nem közli, hogy hol fogják tölteni az 1 hetet?
mondjuk nem értem, hogy az apuka mi a bánatért nem tudja megmondani,hogy melyik városban lesznek azon a nyaraláson?
ha csak nem vagy egy őrült exfeleség aki követné őket,hogy kukkolhassa az új párjával, akkor nem értem, hogy miért nem lehet elmondani,hogy hova viszi a gyerekeket?
és most ne keverjük ide a bíróságot.. szerintem teljesen érthető,hogy a kérdező szeretné tudni,hogy hova viszi a gyerekeket egy hétre.
apuka is nem tudom miért akar most borsot törni az orrod alá ,azzal hogy nem mondja meg. próbáld megbeszélni velük.
Valószínü, hogy az anya olyan tipus, aki napi 10-szer odarohanna, hogy mi van a gyerekkel, zaklatná öket az egész nyaralás alatt és az apa meg szeretne nyugodtan tölteni egy hetet a gyerekekkel.
Erre mutat az is, hogy egyrészt azt írja, hogy az apának láthatása van (bírói végzés szerint), máshol meg, hogy az övi a kzárólagos felügyeleti jog - a kettö ellentmond egymásnak, a bírósági végzés a hiteles. Viszont ez is mutatja, hogy nem akarja engedni a gyerekeket az pajukkal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!